Toate cablurile unei noi stații Supercharger Tesla au fost furate

Autor: ProMotor 09 feb. 2022 Știri auto

Tesla a fost din nou victima unui act de vandalism care a dus la închiderea unei noi stații Supercharger, deoarece toate cablurile de pe cele opt standuri au fost furate.

Tesla lucrează într-un ritm record pentru a tripla dimensiunea rețelei Supercharger în următorii doi ani. Compania americană deschide mai multe stații noi în fiecare zi.

Tesla va trece pragul de 32.000 de stații Supercharger

Rețeaua de încărcare a Tesla a crescut de la 23.277 de Superchargere la sfârșitul anului 2020 la 31.498 Superchargere la sfârșitul lui 2021.

Una dintre noile investiții este o nouă stație V3 Supercharger cu opt standuri din Oakhurst, California. Când membrii forumului Tesla Motors Club au vrut să verifice noua stație, au descoperit că lipseau toate cablurile de încărcare. După cum se observă în poze acestea au fost complet tăiate.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Stațiile Tesla Supercharger au mai fost vandalizate în trecut. O stație Supercharger din Utah a trebuit să fie închisă acum câțiva ani, după ce oamenii au avariat-o intenționat.

Această nouă stație din California ar putea fi un act de vandalism, dar cel mai probabil scopul a fost furtul cablurilor pentru cuprul din interior.

tesla supercharger

Aceasta poate fi o problemă cu stațiile de încărcare, deoarece acestea sunt adesea nesupravegheate și, în acest caz, era o stație nou-nouță despre care proprietarii Tesla nici măcar nu știau încă.

Numărul stațiilor de încărcare pentru mașinile Tesla (așa numitele Tesla Superchargers) din Europa a depășit anul trecut 600 în 27 de țări. Asta înseamnă peste 6.000 de prize individuale de încărcare. În medie sunt 10 prize pe stație.

Tesla Supercharging este una dintre cele mai mari și mai dense rețele de încărcare rapidă, fără a menționa fiabilitatea ridicată a stațiilor Tesla.

Rețeaua a crescut semnificativ în decurs de aproximativ opt ani, de când Tesla Model S a intrat pe piață. La sfârșitul anului 2013 existau mai puțin de 20 de stații în Europa. La sfârșitul anului 2014, acesta a crescut la peste 110 și apoi la aproape 200, la sfârșitul anului 2015. La începutul anului 2020, numărul stațiilor a crescut la 500.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: electrek.co / Randy Spencer on TMC



Comentarii
Inchide