TOP 10. Care sunt cele mai bune SUV-uri pentru familie

Autor: Daniel Samoilă 02 nov. 2021 Știri auto

SUV-urile sunt mașinile cele mai prietenoase pentru familia ta. Îți prezentăm un top 10 ale celor mai potrivite mașini pentru o plimbare alături de cei dragi, în care să ai și confort și să poți conduce fără griji.

Topul întocmit de whatcar.com aduce în prim-plan modele de mașini cunoscute precum Volvo CX 40, Range Rover Evoque, BMX X1 sau Audi Q3.

TOP 10 cele mai bune SUV-uri pentru familie

Intră în Galeria FOTO

10. Audi Q3

Prima recomandare din top se referă la modelul Audi Q3, a doua generație a mașinii oferind un interior high-tech, cu mult spațiu atât pentru pasageri, cât și pentru bagaje.

Mașina este numai bună de condus prin oraș, dar și la drum lung, având o manevrabilitate compusă și o direcție precisă.

9. Peugeot 3008

 

Din top nu putea lipsi modelul 3008 al constructorului francez Peugeot. Mașina are un stil exterior destul de agresiv, în timp ce interiorul te duce cu gândul la un design avangardist.

Mașina are un confort bun de rulare și un portbagaj spațios. Singurele probleme ar fi spațiul mic pentru pasagerii din spate, dar și un sistem de infotainment lent.

8. Hyundai Tucson

Un alt model potrivit pentru familia dumneavoastră ar fi Hyundai Tucson, pentru că la interior are un spațiu consistent pentru pasageri.

Modelul Tucson este dotat cu tehnologie hibridă, astfel că această mașină ar fi o alegere potrivită. Minusul ar fi că SUV-ul are o manevrabilitate mai puțin bună.

7. Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan a fost una dintre cele mai populare mașini, fiind un SUV prietenos pentru familie. Modelul Tiguan oferă mult spațiu pentru pasageri, dar și un confort pe măsură.

Minusurile ar fi nivelul mari de emisii de CO2 și comenzile complicate ale aerului condiționat.

6. BMW X1

De la constructorul bavarez BMW ar fi potrivit pentru familie modelul X1. Acesta este disponibil atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală. Mașina este una spațioasă, cu un interior de înaltă calitate și un sistem de infotainment excelent.

5. Seat Ateca

Constructorul spaniol Seat a venit cu modelul Ateca, un SUV benefic pentru familie. Interiorul și manevrabilitatea sunt foarte bune, fiind punctele forte ale mașinii.

Un minus ar fi consumul mare de emisii de CO2, la fel ca în cazul Volkswagen Tiguan.

4. Nissan Qashqai

În trecut, modelul Nissan Qashqai a fost cel mai bine vândut SUV de familie din Marea Britanie. Noul model a făcut progrese semnificative, interiorul având un design futuristic și spațiul banchetei din spate a fost mărit.

3. Skoda Karoq

Modelul Skoda Karoq este unul asemănător cu cel Seat Ateca, doar că are niște plusuri: este mai ușor de condus, are un interior cu aspect elegant și e rezistentă în caz de impact.

2. Range Rover Evoque

Din top nu putea lipsi modelul Range Rover Evoque, care deși nu are un aspect prietenos, este o mașină excelentă de condus. Evoque este bună de condus, are un un interior elegant și practic, iar amortizarea mașinii este lentă. Problema ar fi că mașina este una costisitoare.

1. Volvo XC40

Mașina din topul clasamentului este un Volvo XC40, una extrem de bună pentru familie. Luminile din față și din spate sunt similare cu alte altor modele Volvo. XC40 îmbină aspectul său „monstruos” cu spațiul, confortul și siguranța pe care le oferă pasagerilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: NetCarShow.comComentarii
Inchide