Top 5 cele mai fiabile SUV-uri second-hand de clasă medie pe care le poți cumpăra în 2022

Autor: Adrian Somai 22 aug. 2022 Știri auto

SUV-urile de clasă medie sunt la mare căutare în România în ultimii ani, însă nu toată lumea își permite o mașină nouă atunci când vine vorba despre acest segment de piață.

Cei care se regăsesc în această situație își pot îndrepta atenția către modelele rulate, multe dintre ele dovedindu-se o investiție foarte înțeleaptă.

Uite 5 cele mai bune și mai fiabile SUV-uri rulate de clasă medie pe care le poți cumpăra în 2022!

Skoda Karoq

Succesorul controversatului Yeti a fost lansat în urmă cu cinci ani și a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate modele din segment, fiind extrem de apreciat pentru portbagajul său mai mult decât încăpător și pentru habitaclul generos cu care se mândrește. În plus, arată foarte bine și la nivel exterior, semănând izbitor de mult cu Kodiaq. Din punct de vedere tehnic, Karoq poate fi echipat cu unul dintre cele cinci propulsoare propuse de constructorul ceh, cu capacități cilindrice cuprinse între 1.0 și 2.0 litri, pe benzină sau diesel.

Dacia Duster

Dacia Duster nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare pentru pasionații auto din țara noastră, fiind de departe cel mai de succes model construit de producătorul de la Mioveni. Extrem de apreciat pentru unitatea de motorizare de 1.33 litri dezvoltată împreună de către cei de la Daimler și Renault – Nissan, Duster a ajuns rapid unul dintre cele mai vândute modele pe unele dintre cele mai importante piețe auto europene.

Renault Kadjar

Renault Kadjar a fost unul dintre cele mai căutate modele rulate în ultimii ani, fiind apreciat în special de șoferii cu familii numeroase. Modelul constructorului francez se poate lăuda cu un spațiu generos, cu o înfățișare destul de interesantă și cu o unitate de motorizare diesel de 1.5 litri care poate multe și care nu consumă așa mult. Totodată, lista dotărilor opționale se dovedește a fi foarte ofertantă în cazul acestui model.

Mazda CX-5

CX-5 a fost cel mai vândut model din gama celor de la Mazda în România în anul 2018, și asta nu degeaba. Mazda CX-5 a impresionat încă de la bun început prin design-ul său extrem de stilat și elegant și prin dotările și tehnologiile SkyActive cu care era dotat. Câștigător a peste o sută de premii pe plan internațional, Mazda CX-5 a devenit unul dintre cele mai bine vândute modele ale constructorului nipon din întreaga lume.

Toyota RAV4

Încheiem topul cu Toyota RAV4, un model care reușește să atragă toate privirile datorită înfățișării sale impozante. RAV4 are un design îndrăzneț și elegant în același timp, lăudându-se totodată cu un interior sofisticat și bine organizat. Construit pe platforma TNGA, RAV4 s-a dovedit de-a lungul anilor a fi un SUV extrem de capabil la volanul căruia poți merge oriunde iți dorești.

Sursă: Autoexpress

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide