Top 5 cele mai ieftine SUV-uri compacte pe care poți să le comanzi acum în România

Autor: Promotor 02 sept. 2021 Știri auto

Este plin de SUV-uri compacte pe șoselele din România. Spațiul promis în ciuda dimensiunilor medii, garda la sol generoasă și designul îi fac pe clienți să se orienteze către acest segment. Dar care sunt cele mai ieftine modele?

GALERIE FOTO

Românii aleargă după SUV-uri, chiar dacă, cei mai mulți dintre ei, nu părăsesc niciodată asfaltul cu mașinile cu gardă mare la sol. Dar care sunt cele mai ieftine SUV-uri compacte disponibile pe piața din țara noastră?

Nissan Qashqai – 22.990 de euro

Cei care își doresc cel mai accesibil Nissan Qashqai nou vor primi mașina cu motorizarea 1.3 DIG-T cu 138 de cai putere și transmisie manuală cu șase trepte.

Pentru 22.990 de euro, în echiparea de bază Visia intră oglinzile electrice și încălzite, geamuri electrice și un instrumentar de bord cu ecran TFT de 7 inci. Mașina vine echipată cu jante din oțel de 17 inci și senzori de parcare spate.

Renault Kadjar – 21.700 de euro

Renault Kadjar poate fi comandat cu un preț de pornire de 21.700 de euro în versiune entry-level TCe 140 GPF. Motorul turbo de 1,33 litri produce 140 de cai putere și este cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte.

Modelul de bază are echiparea Zen, una deosebit de generoasă. Aerul condiționat cu reglaj automat, faruri și stopuri LED, jante din aliaj de 17 inci se regăsesc în echiparea standard. Tot acolo intră sistemul multimedia Renault R-Link 2 și un scaun al șoferului cu reglaj lombar.

Două modele sud-coreene în Top 5 cele mai ieftine SUV-uri compacte

Hyundai Tucson – 20.994 euro

Noul Hyundai Tucson propune, pentru 20.994 euro (cu promoțiile Hyundai incluse) un motor pe benzină de 1,6 litri cu 150 de cai putere, tracțiune față și transmisie manuală.

Echiparea de bază este Comfort. Pe lista de dotări standard regăsim jantele din aliaj de 17 inci cu anvelope Continental, luminile de zi LED și un sistem de aer condiționat manual. Viitorul posesor de Tucson entry-level primește și o cameră video pentru marșarier, patru geamuri electrice și volan îmbrăcat în piele.

Kia Sportage – 19.483 de euro

Kia Sportage a primit deja o nouă generație. Prețul ei va fi dezvăluit în curând. Până atunci, clienții pot comanda încă vechea generație, cu preț de pornire de 19.483 de euro.

Echiparea de bază Plus include jante din aliaj de 16 inci, oglinzi electrice, patru geamuri electrice și un sistem de aer condiționat cu reglaj manual.

Motorizarea de bază este 1.6 GDi cu transmisie manuală și tracțiune față.

SEAT Ateca – 19.470 de euro

SEAT Ateca pornește în România de la 19.483 de euro. Este suma trecută în dreptul versiunii cu motorizarea 1.0 TSI, care dezvoltă 110 cai putere. Un transmisie manuală cu șase trepte livrează resursele către puntea față.

Linia de echipare entry-level este Reference propune faruri Full LED și stopuri LED, dar și jante din aliaj de 16 inci. Un sistem de aer condiționat, un ecran tactil de 8,25 inci și un volan multifuncțional îmbrăcat în piele se regăsesc pe lista de dotări.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide