Top 5 filme cu mașini de văzut cât timp stai acasă

Autor: Elena Luchian 22 mart. 2020 Știri auto

Te plictisești de când stai acasă, după ce în România s-a declarat stare de urgență? Ai văzut deja toate serialele care te interesau? Dar poate ai ratat vreun film cu mașini interesant. Top 5 filme cu mașini de văzut cât timp stai acasă.

GALERIE FOTO

  1. Gone in 60 seconds

În anul 2000, Nicholas Cage și Angelina Jolie apăreau împreună pe marile ecrane în pelicula în care Randall “Memphis” Raines (interpretat de Cage), trebuia să fure nu una, ci 50 de mașini exotice, pentru nemilosul Ray Calitri, în schimbul vieții fratelui său mai mic. El are la dispoziție mai puțin de trei zile. Pentru a duce misiunea dură la bun sfârșit, apelează, pentru acest lucru, la mai multe cunoștințe. Printre acestea se află și fosta sa iubită, Sway, rol jucat de Angelina Jolie.

 

  1. GoldenEye

Producția din 1995 a seriei James Bond îl aduce în prim plan pe agentul interpretat de irlandezul Pierce Brosnan. Apar în film un Ferrari F355, un BMW Z3, un Aston Martin DB5, iar agentul 007 conduce chiar un tanc pe străzile orașului Sankt Petersburg pentru a-și duce la bun sfârșit războiul în care a fost aruncat de M, interpretată de Judi Dench.

 

  1. Ford versus Ferrari

Ford versus Ferrari este cel mai nou filmdin topul nostru. Este povestea legendarei curse de la Le Mans din 1966. Caroll Shelby, interpretat de Matt Damon, și pilotul Ken Miles, transpus pe marile ecrane de către Christian Bale, lucrează împreună la o mașină revoluționară, cu care să-i învingă pe rivalii de la Ferrari. Scenele dramatice și cele amuzante construiesc povestea emoționantă.

 

  1. Bullit

Filmul Bullit din 1968, regizat de Peter Yates, este considerat o referință pentru scenele de urmărire din filme. Locotenentul Frank Bullit, interpretat de Steve McQueen, are o misiune complicată: să asigure securitatea unui mafiot care trebuie să depună mărturie împotriva unui om politic. Recent, una dintre mașinile folosite la filmări, un Ford Mustang, a devenit cel mai scump Mustang din istorie. S-a vândut la licitație cu 3,7 milioane de dolari.

 

  1. Rush

Rush din 2013 spune povestea rivalității dintre playboy-ul James Hunt și calculatul Niki Lauda. Filmul redă și accidentul teribil în care Niki Lauda era să-și piardă viața în monopostul cuprins de flăcări. Austriacul a revenit la doar șase săptămâni, lipsind la startul a două curse. Un motiv în plus pentru a vedea înfruntarea plină de adrenalină este faptul că soția lui Lauda în acest film este interpretată de actrița româncă Alexandra Maria Lara.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide