Top 5 mașini second hand, sub 5.000 de EURO, care merită cumpărate în 2021

Autor: ProMotor 04 feb. 2021 Știri auto

Când vine vorba de mașini second hand există multe opțiuni în toate clasele de vehicule, și pentru toate buzunarele. Unele se vând cu prețuri sub 5.000 EURO. Ele pot fi în continuare sigure, distractiv de condus și accesibile în același timp.

Când găsiți o mașină second-hand care vă interesează, asigurați-vă că îi verificați istoricul înainte de a o cumpăra. Mașinile sub 5.000 EURO ar putea avea un kilometraj mai mare decât specifică proprietarul. Pentru a evita țepele puteți consulta site-uri care furnizează foarte multe informații despre mașinile rulate aflate la vânzare în Europa.

Consultați mai jos lista celor mai bune mașini sub această sumă. Mașinile pot fi cumpărate de pe site-ul mobile.de.

Pe lista de mașini second hand care merită atenție se află și Dacia Duster

Dacă conduceți mult în afara asfaltului sau doriți să aveți o poziție mai ridicată în timp ce conduceți, un SUV este o opțiune excelentă. În plus, acestea sunt mai mari și oferă mai mult spațiu pentru transportul de persoane și mărfuri. Dacia Duster este o alegere foarte bună. Doar 3,999 de EURO costă acest Duster. Are un rulaj de 140,000 de km.

Intră în GALERIA FOTO

BMW Seria 3

Nu sunt multe mașini care și-au menținut titlul de „Cea mai bună din clasă” pe parcursul întregii lor vieți. Totuși, BMW Seria 3 este una dintre ele. Indiferent de generație, stilul sportiv, agresiv al modelului BMW Seria 3, performanța aproape perfectă și economia de combustibil remarcabilă îl transformă într-un sedan care merită luat în considerare. Chiar și exemplarele second hand merită o șansă. Acesta costă 4.500 de EURO și are un rulaj de 200.000 de km.

Audi A6 Avant

În ceea ce privește break-urile, Audi A6 Avant este unul dintre cele mai clasice modele produse vreodată. Designul său elegant este combinat cu practicalitatea extremă. În plus, stilul pare să rămână proaspăt, chiar și ani mai târziu. A6 are, de asemenea, capacitatea de a fi distractiv de condus. Modelul de față costă doar 4.250 de EURO și are un rulaj de 139.957 km.

 

Volkswagen Sharan

Ai multe lucruri de mutat? Sau poate că trebuie să transporți mulți oameni. Atunci un monovolum este calea de urmat. Dacă ai o familie mare și ești în căutarea unei mașini second-hand sub 5.000 EURO, există o mulțime de opțiuni, iată una dintre ele: Volkswagen Sharan. Exemplarul de mai jos are un rulaj de 205.607 de km.

Mazda MX-5

Una dintre cele mai subestimate mașini sport este Mazda MX-5. Este posibil să găsiți multe dintre acestea în formă bună pe piața mașinilor second-hand. Are două locuri și vine, de asemenea, în versiunea decapotabilă, ceea ce o face și mai distractiv de condus mai ales vară. Noi am găsit o versiune cu transmisie automată, însă cele mai apreciate modele sunt cele cu cutie de viteze manuală. Modelul de față are un rulaj de 156.900 km.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de



Comentarii
Inchide