Top 6 SUV-uri de familie pe care le poți cumpăra cu 5000 de euro

Autor: Robert Pindic 09 iun. 2023 Știri auto

Un buget mai restrâns nu trebuie să fie o problemă în achiziționarea unui vehicul bun. Astfel, am întocmit o listă cu 6 mașini pe care le poți cumpăra cu doar 5000 de euro în buzunar.

Piața de autoturisme rulate este vastă, aceasta actualizându-se pe zi ce trece. Astfel, nu este neobișnuit să găsim din când în când oferte atrăgătoare. Cu ajutorul unei astfel de piețe, anume mobile.de, am realizat un top al celor mai bune alegeri de mașini pe care le poți cumpăra la prețuri de sub 5000 de euro.

Aceste alegeri sunt sugestive, iar cumpărătorii trebuie să se informeze cu atenție în legătură cu istoricul vehiculelor pe care le cumpără. Defecțiunile pot apărea fie în urma rulării, fie din fabrică. Astfel, este necesară o documentare minuțioasă, pentru a face o achiziție în cunoștință de cauză.

Nissan X-Trail

Primul anunț ne pune la dispoziție un cunoscut SUV japonez din 2004. Motorul diesel de 2.2 litri cu 4 cilindri în linie dezvoltă 136 CP și 314 Nm printr-o cutie manuală de 6 viteze, putere transmisă roților din față. Cât despre mașină în sine, aceasta se prezintă bine chiar și după aproape două decenii de când a fost fabricată. După rulajul de 211.000 de km, prețul mașinii este de 4.990 de euro.

Suzuki Vitara

Un alt SUV japonez pe această listă este Suzuki Vitara. O mașină puțin mai nouă față de cea precedentă, acest SUV a parcurs 200.000 de km în cei 15 ani pe care îi are. Specificațiile constructorului spun că motorul diesel dezvoltă 127 CP și 300 Nm, iar prin transmisia manuală în 5 trepte se antrenează toate cele patru roți. Prețul cerut pentru acest Vitara este de 4.950 de euro.

Renault Koleos

Trecem la un SUV francez, fabricat în 2009. Cu 236.000 de km în bord, această mașină se prezintă decent, cu urmele de uzură specifice vârstei. Mașina dispune de un motor diesel de 2.0 litri care dezvoltă o putere maximă de 148 CP. Cu un cuplu de 320 Nm și o transmisie manuală cu 6 rapoarte, acest SUV 4×4 va putea aborda orice tip de teren. Pozele indică de asemenea că este o mașină foarte spațioasă, iar cu puțină atenție poate să devină un autoturism potrivit pentru familie. Prețul acestui SUV este de 4.970 de euro.

Kia Sorento

Ajungem acum la o mașină ce pare să fie foarte îngrijită, în ciuda prețului. Acest Kia Sorento este propulsat de un motor diesel de 2.5 litri, ce dezvoltă 138 de CP și 314 Nm. Alături de spațiul pe care îl oferă, acest SUV american poate fi o altă alegere ideală pentru iubitorii de călătorii. Mașina pare că nu are multe de ascuns, datorită pozelor detaliate. Iar după rulajul său de 194.000 de km, acest SUV din 2005 se vinde cu 4.800 de euro.

Honda CR-V

Honda CR-V este un alt SUV japonez pe această listă. Modelul este cunoscut pentru fiabilitatea sa, fiind lăudat pentru acest aspect cu multe alte ocazii. Anunțul de față ne prezintă un CR-V din 2010 cu doar 97.000 de km în bord. De data aceasta mașina este propulsată de un motor pe benzină de 150 CP, cu un cuplu de 192 Nm la 4200 de rotații pe minut. Un singur aspect ar putea fi un dezavantaj, și anume poziția volanului pe dreapta. Însă, cu puțină atenție acest SUV poate să devină o mașină desăvârșită, având prețul de 4.990 de euro.

Hyundai Tucson

Trecând la ultimul SUV de pe această listă, avem un Hyundai Tucson din 2006. Deși e puțin mai în vârstă, are doar 175.000 de km parcurși, aflându-se încă într-o stare bună din punct de vedere estetic. Motorul este pe benzină și dezvoltă 140 CP, alături de o cutie manuală de viteze. Prețul cerut este 4.800 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Robert Pindic
Robert Pindic
Robert Pindic studiază Media Digitală în cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, specializare ce i-a deschis orizonturile către jurnalism. Lumea auto i s-a părut fascinantă încă de când s-a urcat întâia oară la volan, iar odată cu obținerea permisului de conducere la 18 ani, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide