TOP 9. Cele mai bune produse auto pentru șoferi de pe eMag

Autor: Daniel Samoilă 08 nov. 2021 Știri auto

eMag rămâne una dintre cele mai bune opțiuni pentru șoferi în ceea ce privește produsele auto. Compania dispune și în acest moment de o gamă largă de produse, benefice pentru șoferii din România, la prețuri accesibile.

În acest articol vă prezentăm cele mai populare produse auto care pot fi cumpărate de pe eMag.

Intră în Galeria FOTO

Pentru că vine sezonul rece, atunci eMag introduce în ofertele sale anvelope de iarnă. Prețul este de 192 de lei pentru specificațiile M+S 185/65R15 88T.

De asemenea, în gama de produse se mai găsesc: o cameră auto, soluție pentru curățat jante, soluție pentru întreținerea anvelopelor, huse pentru scaune sau cabluri de pornire.

Top nouă produse auto de pe eMag pentru șoferii din România

1. Camera auto Xiaomi

Printre cele mai cumpărate produse se numără de pe eMag o cameră auto de la Xiaomi. Aceasta filmează în rezoluție 1080p Full-HD, având și un mod de a filma și când conduci seara sau noaptea. Prețul este de 188 de lei.

De asemenea, camera dispune și de unghi larg de 130° pentru a reduce punctele oarbe și pentru a obține o acoperire completă pe trei benzi. Camera înregistrează automat și impactul și dispune de un control vocal.

2. Anvelopă de iarnă Debrica Frigo 2

Tot printre produsele de iarnă se numără și o anvelopă de iarnă Debica Frigo 2 M+S 185/65R15 88T. Aceasta costă 193 de lei pe eMag.

Anvelopa Debrica Frigo 2 se caracterizează printr-o flexibilitate sporită când sunt temperaturi joase. Compușii speciali și numărul crescut de pliuri îmbunătățesc aderența în condiții extreme de iarnă.

Totodată, anvelopa Debica Frigo 2 dispune de creșterea numărului de caneluri laterale și circumferențiale ce ajută la ajută la manevrarea apei și noroiului mai eficient în afara suprafeței anvelopei, lucru ce minimizează riscul de acvaplanare.

3. Soluție pentru curățat jante

Tot în oferă eMag găsim și o soluție pentru curățat jante din aluminiu și aliaj. Soluția vine de la brandul MA-FRA și costă 18 lei.

Soluția dizolvă și eliminară rapid murdăria veche de pe orice tip de jante.

4. Soluție întreținere anvelope

Alt produs extrem de popular în rândul șoferilor este soluția pentru întreținerea anvelopelor de la MA-FRA. Soluția costă pe eMag 23 de lei.

Caracteristici: efectul este de durată, protejează anvelopele de crăpături, nu pătează și nu lipește și este recomandat și pentru covorașe de cauciuc sau bare de protecție.

5. Compresor auto

În gama de produse de la eMag se găsește și un compresor auto electric, care aparține brandului Xiaomi. Produsul costă 200 de lei.

Compresorul poate fi utilizat pentru verificarea anvelopelor, valorile urmând să fie afișate pe displayul digital. Acest compresor este portabil și poate fi presurizat până la 150 psi. Bateria este de 2000mAh și vine și cu o iluminare LED care te ajută să îl folosești și noaptea.

6. Huse pentru scaun

Din ofertă nu puteau lipsi și husele pentru scaun. Pe emag.ro poți găsi un set de 9 bucăți de huse la prețul de 52 de lei.

Husele vin pe următoarele culori: negru/gri, negru/roși, negru/albastru și sunt oferite de RoGroup Oxford.

În pachet sunt: două huse pentru scaunele din față, două pentru bancheta din spate și cinci huse tetiere.

7. Cabluri de pornire

În oferta de produse de pe eMag se pot găsi și cabluri de pornire de la AEG. Acestea costă 105 lei.

Caracteristici: cablurile sunt groase cu secțiune de 25mm2 și lungime de 3.5m, fiind ideale pentru pornirea motoarelor pe benzină de până la 5500cmc.

8. Soluție pentru dezghețarea parbrizelor

Fiindcă vine sezonul rece, atunci șoferii au nevoie și de o soluție pentru dezghețarea parbrizelor. Cea de la MA-FRA de pe eMag.ro costă 16 lei.

Caracteristici: elimină formațiunile de gheață și brumă, previne formarea de gheață pe părțile tratate, este inert față de garnituri și ștergătoare.

9. Racletă pentru zăpadă

Printre produsele cele mai populare se numără și o racletă pentru zăpadă oferită de brandul Fiskars. Aceasta costă pe eMag 27 de lei.

Caracteristici: suprafața răzuită nu se zgârâie datorită învelișului de silicon, curăță în ambele direcții, are mâne ergonomic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock



Comentarii
Inchide