Cele mai bune produse de la Lidl pentru șoferi

Autor: Daniel Samoilă 05 nov. 2021 Știri auto

Lanțul de magazine Lidl introduce în oferta lor mai multe produse pentru șoferi. Sezonul rece se apropie, așa că trebuie să știi ce oferte a pregătit brand-ul german.

Începând de luni, 8 noiembrie, Lidl a pregătit oferte pentru mai multe accesorii auto.

În primul rând vorbim de un compresor portabil cu acumulator, marca Ultimate Speed, va costa 169 de lei. Acesta funcționează până la temperaturi de minus 21 de grade celsius.

În gama de produse a Lidl mai găsim, de asemenea, și cabluri de pornire, din aluminiu, tot de la Ultimate Speed. Acestea costă 65 de lei și sunt disponibile pentru motoare pe benzină de până la 5.500 cm³ și motoare diesel de până la 3.000 cm³.

Intră în Galeria FOTO

Tot de săptămâna viitoare Lidl oferă în produsele auto și un încărcător de baterie auto, cu funcție de pornire. Încărcătorul costă 229 de lei și vine cu o garanție de trei ani.

Printre caracteristicile sale se numără: selectarea programului de reîncărcare cu ajustare optimă în funcție de tipul bateriei, tester de alternator, comandă cu microprocesor, program de diagnosticare și ecran LCD pentru procesul de încărcare, tensiune și starea încărcării.

Din ofertă mai fac parte: covorașe auto, capace pentru roți, chingi elastice, huse pentru scaun, covoraș portbagaj, prelată pentru motocicletă, racletă, ștergător interior parbriz, accesorii curățenie auto, ștergătoare parbriz, husă portbagaj sau o soluție de întreținere pentru elemente cauciucate.

Top șapte produse Lidl pentru șoferii din România

1. Cabluri pornire auto din aluminiu

Prețul acestora este de 65 de lei. Sunt cabluri din fire de aluminiu acoperite cu cupru care au o lungime de 2 x 3,5 metri. Cablurile se pot folosi pentru motoare pe benzină de până la 5.500 cm³ și motoare diesel de până la 3.000 cm³. Capetele de prindere au lumină LED și dispun de protecție la supratensiune.

2. Compresor portabil cu acumulator

Prețul compresorului este de 169 de lei. Acesta vine echipat cu un ecran LCD iluminat, cu manometru și indicator pentru starea de încărcare și procesul de încărcare.

3. Încărcător baterie auto, cu funcție de pornire

Prețul unui încărcător de baterie auto este de 229 de lei și vine cu o garanție de trei ani în oferta Lidl. Printre caracteristicile acestui încărcător se numără: program de diagnosticare și operație de încărcare controlată, ecran LCD pentru procesul de încărcare, tensiune și starea încărcării, detectarea automată a bateriei, cu afișare în cazul unei baterii defecte. De asemenea, acesta vine și cu un micropocesor, program de diagnosticare ș operație de încărcare controlată.

4. Lampă de lucru cu LED

Lampa de lucru cu LED este disponibilă la prețul de 35 de lei. În ofertă sunt două produse: o lanternă și o baghetă luminoasă.

5. Încărcător auto

Tot în oferta Lidl găsim și un încărcător auto, la prețul de 20 de lei. Acesta vine cu 2 USB-uri, un cablu de încărcare de 110 cm și are integrat un mod de încărcare rapidă.

6. Ștergătoare parbriz

Un set de ștergătoare pentru parbriz este oferit de Lidl la prețul de 25 de lei.

7. Huse scaune auto

Husele pentru scaunele mașinii sunt și ele disponibile în ofertă, la prețul de 80 de lei. Materialul din care sunt făcute este din poliester, iar husele sunt disponibile pe mai multe culori.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Lidl.ro, Lidl Romania / Facebook



Comentarii
Inchide