TOP. Cele mai ieftine modele de SUV-uri de familie care pot fi cumpărate la mâna a doua în acest moment

Autor: Daniel Samoilă acum 11 luni Știri auto

O mașină de familie înseamnă, în primul rând, siguranță, confort și spațiu interior generos. Un SUV ar fi potrivit pentru șoferii care au o familie numeroasă și vor să călătorească spre destinații unde se ajunge pe drumuri neasfaltate. În acest articol îți prezentăm unele dintre cele mai ieftine modele de SUV-uri, la mâna a doua, care pot fi cumpărate de pe site-ul Mobile.de.

De ce ai avea nevoie de un SUV când ai o familie mare? În primul rând, e nevoie de o mașină care să aibă minim patru uși, pentru că scaunul pentru copii trebuie montat pe bancheta din spate. Într-o mașină cu trei uși ar fi mai dificil.

În al doilea rând, când îți cumperi o mașină trebuie să te gândești la siguranța ta și a familiei tale. Un SUV s-a dovedit fi un model de mașină sigur, pentru că șoferul are o mai bună vizibilitate, iar în caz de impact vehiculul rezistă foarte bine, fiind dotat cu sisteme de siguranță de cel mai înalt nivel.

Un al treilea motiv este că un SUV beneficiază de un spațiu destul de mare la interior, iar portbagajul este încăpător pentru a căra fie un cărucior, fie o bicicletă plus alte bagaje de care nu te poți lipsi dintr-o călătorie. Iar în ultimul rând, un SUV beneficiază de o fiabilitate foarte bună, mai ales în condiții de drum dificile.

TOP. Cele mai ieftine zece SUV-uri pe care le poți cumpăra acum

1. Kia Sportage – 5.000 de euro

 

Începem topul nostru prin a vă prezenta modelul Sportage de la Kia. Acest SUV este echipat cu un motor de 2,0 litri diesel cuplat la o cutie de viteze manuală.

Prima înmatriculare a modelului Kia Sportage a fost în 2010, iar rulajul este unul bun – 95.950 de kilometri.

2. Honda CR-V – 5.000 de euro

Continuăm topul nostru cu modelul CRV de la Honda. Modelul producătorului nipon vândut pe Mobile.de beneficiază de un motor de 2,2 litri diesel cuplat la o cutie de viteze manuală.

Rulajul mașinii este de 206.000 de kilometri, în timp ce prima înmatriculare s-a făcut în 2006.

3. Hyundai Tucson – 5.000 de euro

Un model apreciat în rândul românilor este SUV-ul Hyundai Tucson. Modelul second-hand de pe Mobile.de are un motor de 2,0 litri diesel cuplat o cutie de viteze automată. Mașina poate dezvolta până la 140 de cai putere.

În ceea ce privește rulajul, Hyundai Tucson are la bord 95.774 de kilometri și a avut prima înmatriculare în 2007.

4. Toyota RAV 4 – 5.300 de euro

Toyota este un alt producător destul de apreciat în România, iar RAV 4 este un model popular în Europa. Acest vehicul găsit pe Mobile.de este echipat cu un motor de 2,2 litri diesel cuplat la o cutie de viteze manuală și care poate dezvolta până la 177 de cai putere.

Kilometrajul este puțin mai mare la acest Toyota RAV 4 – 218.105 kilometri. Prima înmatriculare s-a făcut în 2008.

5. Renault Koleos – 6.199 de euro

La puțin peste 6.000 de euro găsim un Renault Koleos. Modelul producătorului francez a avut prima înmatriculare în 2009 și are rulajul de peste 224.000 de kilometri.

Caracteristici: Koleos beneficiază de un motor de 2,0 litri diesel cuplat o cutie de viteze automată și care poate dezvolta până la 150 de cai putere.

6. Subaru Forester – 6.300 de euro

În top regăsim și modelul Forester de la producătorul japonez Subaru. SUV-ul potrivit pentru familie a avut prima înmatriculare în 2013, însă rulajul este unul ceva mai mare – 306.000 de kilometri.

Subaru Forester este echipat cu un motor de 2,0 litri diesel cuplat o cutie de viteze manuală. Mașina poate dezvolta până la 147 de cai putere.

7. Dacia Duster – 6.440 de euro

De la un producător nipon trecem la unul autohton. În topul nostru vă prezentăm și modelul Duster de la Dacia. Cel găsit pe Mobile.de a avut prima înmatriculare în 2010, în timp ce rulajul este de aproximativ 168.000 de kilometri.

Dacia Duster are un motor de 1,6 litri pe benzină cuplat la o cutie de viteze manuală. Modelul Duster dezvoltă până la 105 cai putere.

8. Ford Escape – 6.900 de euro

Un alt SUV apreciat de clienții din Europa este modelul Escape de la Ford. Acesta este echipat cu un motor de 2,5 litri pe benzină cuplat la o cutie de viteze automată și care poate dezvolta până la 173 de cai putere.

Rulajul este unul bun pentru Ford Escape – 94.529 de kilometri. Prima înmatriculare s-a făcut în 2009.

9. Mazda CX-5 – 7.900 de euro

Penultimul model prezentat este un CX-5 de la Mazda. SUV-ul de dimensiuni medii are un motor de 2,2 litri diesel cuplat la o cutie de viteze manuală. Acest CX-5 poate dezvolta până la 150 de cai putere.

Prima înmatriculare s-a făcut în 2013, iar rulajul este de 262.000 de kilometri. Important de menționat este că Mazda CX-5 poluează puțin, având clasa de poluare Euro6.

10. Toyota C-HR – 14.000 de euro

Cel mai scump model din această listă este un model C-HR de la Toyota. Un SUV crossover ceva mai nou, care a fost înmatriculat prima dată în 2018. Rulajul mașinii este unul foarte bun – 55.000 de kilometri.

Toyota C-HR beneficiază de un motor mai mic, de 1,1 litri pe benzină cuplat la o cutie de viteze manuală. C-HR poate dezvolta până la 116 de cai putere.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide