TOP. Șapte mașini pe care le poți cumpăra cu doar 3.000 de euro

Autor: Daniel Samoilă 20 dec. 2021 Știri auto

Pe site-urile de specialitate există multe modele de la diferiți producători care pot fi achiziționate la prețuri accesibile. În acest articol îți prezentăm șapte modele, la mâna a doua, pe care le poți cumpăra de pe site-ul mobile.de cu doar 3.000 de euro.

Am găsi mașini de la Dacia, Renault, Volkswagen sau Opel care sunt numai bune pentru a-ți rezolva necesitățile și pentru plimbările în afara orașului.

Intră în Galeria FOTO

TOP șapte modele second-hand pe care le poți cumpăra cu 3.000 de euro

1. Dacia Sandero Ambiance – 2.450 de euro

Dacă te gândești la o mașină de mici dimensiuni și care să fie potrivită pentru a rezolva necesitățile de zi cu zi, atunci soluția ar fi Dacia Sandero în nivelul de echipare Ambiance. La un preț accesibil, acest model second-hand a fost fabricat în 2009. Motorul este de 1,4 litri pe benzină cuplat la o cutie de viteze cu transmisie manuală. Mașina poate dezvolta până la 75 de cai putere.

Kilometrajul este la puțin peste 99.000 de kilometri, deci o mașină pe care o poți folosi fără probleme câțiva ani buni. Caracteristici: ABS, Airbag-uri față, CD Player, dispozitiv antidemaraj electric, servodirecție, isofix (puncte de prindere a scaunului pentru copii).

2. Renault Clio – 2.999 de euro

Tot o mașină potrivită pentru plimbări în oraș ar fi și Renault Clio. Mașina producătorului francez a fost fabricată în 2009 și vine cu un motor de 1,1 litri pe benzină cuplat la o cutie de viteze cu transmisie manuală. Mașina poate dezvolta 75 de cai putere și are un kilometraj de peste 134.000 de kilometri.

Renault Clio vine echipată cu: anvelope de iarnă, ABS, Airbag-uri, aer condiționat manual, computer de bord, geamuri electrice, servodirecție, Isofix (puncte de prindere a scaunului pentru copii), dispozitiv antidemaraj electric.

3. Volkswagen Passat – 2.300 de euro

O mașină și mai spațioasă față de primele două modele prezentate este Volkswagen Passat break. Modelul a fost fabricat în 2006 și vine cu un motor de 2,0 litri diesel cuplat la o cutie de viteze cu transmisie manuală. VW Passat poate dezvolta 140 de cai putere și are un kilometraj de 228.500 de km.

Caracteristici: ABS, Airbag-uri, aer condiționat manual, jante de aliaj, regulator de viteză, scaune încălzite electric, sistem de navigare și radio.

4. Opel Astra – 2.800 de euro

Printre cele mai căutate mașini sunt modelele Astra de la Opel. O altă mașină potrivită pentru familie. Acest Opel Astra break de pe mobile.de a fost fabricat în 2009 și este echipat cu un motor de 2,0 litri diesel care poate dezvolta 101 cai putere, în timp ce kilometrajul este de 155.000 de km.

Opel Astra break vine echipată cu: ABS, Airbag-uri, aer condiționat manual, geamuri electrice, închidere centralizată, sistem de control al tracțiunii, servodirecție, jante de aliaj, sistem de navigare.

5. BMW 123d Coupe – 2.700 de euro

Dacă în prima parte v-am prezentat modele mai prietenoase și accesibile pentru necesitățile familiei, acum e rândul să trecem și la cele sport. Prima „oprire” va fi un model 123d Coupe de la BMW. Modelul constructorului bavarez a fost fabricat în 2008 și vine cu un motor de 2,0 litri diesel care poate dezvolta până la 204 cai putere. Kilometrajul este de peste 193.000 de kilometri.

Mașina are doar două uși, fiind benefică pentru o plimbare prin oraș cu prietenii. Caracteristici: ABS, Airbag-uri, aer condiționat manual, computer de bord, geamuri electrice, faruri cu xenon, scaune încălzite electric, senzor de lumini, servodirecție, sistem de pornire/oprire automată, scaune sport, senzor de ploaie automat, volan multifuncțional.

6. Audi A3 – 2.590 de euro

Tot o mașină sport am găsit la producătorul german Audi. Modelul A3 fabricat în 2003 este echipat cu un motor de 1,6 litri pe benzină cuplat o cutie de viteze cu transmisie automată, iar kilometrajul este de peste 155.000 de kilometri.

La fel ca în cazul BMW-ului, și acest Audi este în două uși. Caracteristici: ABS, Aer condiționat automat, Airbag-uri față și lateral, Computer de bord, faruri de ceață, regulator de viteză, oglindă laterală electrică, geamuri electrice, senzor de lumini.

7. Skoda Fabia – 2.999 de euro

Ultimul model pe care ți-l prezentăm este o Skoda Fabia. Modelul producătorului ceh a fost fabricat în 2010 și dispune de un motor de 1,1 litri pe benzină cuplat la o cutie de viteze cu transmisie manuală. Kilometrajul este de peste 68.000 de kilometri. Alte caracteristici includ: ABS, Airbag-uri față și lateral, aer condiționat manual, computer de bord, anvelope pentru toate sezoanele, dispozitiv antidemaraj electric, geamuri electrice, lumini diurne, sistem de control al tracțiunii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Netcarshow.com



Comentarii
Inchide