TOP. Șase modele de la Dacia pe care le poți cumpăra cu 4.000 de euro

Autor: Daniel Samoilă 15 dec. 2021 Știri auto

Producătorul autohton Dacia a realizat de-a lungul timpului doar vehicule accesibile pentru clienți, la prețuri avantajoase. În acest articol îți prezentăm șase modele de la Dacia pe care le poți cumpăra de pe site-ul mobile.de, având un buget de doar 4.000 de euro.

Intră în Galeria FOTO

Dacia a lansat multe modele destinate clienților care caută mașini practice, fiabile și cu un consum mic. În continuare am ales pentru tine modele Dacia Logan, Dacia Logan Pick-Up, Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway, Dacia Dokker și Dacia Lodgy. Sunt mașini rulate ce pot fi achiziționate la prețuri convenabile.

Top șase modele de la Dacia pe care le poți cumpăra cu 4.000 de euro

1. Dacia Logan – 3.599 de euro

Modelul clasic sedan al Dacia Logan este în continuare căutat de români. Pe mobile.de găsim un Logan fabricat în 2009, care are un rulaj de doar 15.000 de kilometri.

Modelul Logan este echipat cu un motor de 1,4 litri pe benzină și poate dezvolta până la 75 de cai putere, având cutia de transmisie manuală cu cinci trepte de viteză.

Dacia Logan este echipat cu ABS, Airbag-uri și aer condiționat manual.

2. Dacia Logan Pick-up – 3.490 de euro

Dacă ai o afacere și vrei să-ți alimentezi magazinul, atunci un model Dacia Logan Pick-up ar fi perfect pentru tine. Am găsit unul pe mobile.de care are un rulaj de 212.130 de kilometri.

Modelul Logan Pick-Up vine cu un motor de 1,4 litri diesel cu transmisie manuală și care poate dezvolta până la 86 de cai putere. Mașina are șapte locuri și vine echipată cu aibag-uri, aer condiționat manual și CD Player.

3. Dacia Sandero – 3.850 de euro

O mașină micuță ca dimensiuni, dar potrivită pentru familie. Vorbim, cum altfel, despre un model Dacia Sandero. Pe mobile.de găsim un model fabricat în 2009 cu motor de 1,1 litri pe benzină care poate dezvolta 75 de cai putere.

Puțin peste 62.000 de kilometri este rulajul mașinii, care mai este echipată cu geamuri electrice, CD Player, airbag-uri și anvelope pentru toate anotimpurile.

4. Dacia Sandero Stepway – 3.900 de euro

Tot din gama Sandero găsim și modelul Stepway pe mobile.de. Mașina are un motor de 1,4 litri diesel cu transmisie manuală. Rulajul mașinii este de 190.000 de kilometri.

Alte dotări: ABS, Airbag-uri, radio, CD-Player, geamuri electrice.

5. Dacia Dokker – 3.950 de euro

Din categoria van-urile avem Dacia Dokker, un model care te va ajuta să transporți marfă. Un Dokker găsit pe mobile.de are un motor de 1,6 litri pe benzină și care poate dezvolta până la 83 de cai putere. Mașina are un kilometraj de 130.000 de kilometri.

Modelul Dokker a fost fabricat în 2014 și are următoarele caracteristici: ABS, Airbag-uri, radio, CD-Player, computer de bord, servodirecție și geamuri electrice.

6. Dacia Lodgy – 4.000 de euro

Ultimul model de la Dacia pe care vi-l prezentăm este un Lodgy, care este bun pentru călătoriile cu familia, dar și pe drumurile off-road. Mașina a fost fabricată în 2013 și vine cu un motor de 1,4 litri diesel. Kilometrajul este destul de mare – 343.000 de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de



Comentarii
Inchide