TOP. Șase mașini de la Skoda pe care le poți cumpăra cu 6.000 de euro

Autor: Daniel Samoilă 13 dec. 2021 Știri auto

Producătorul auto ceh Skoda a venit de fiecare dată cu modele accesibile pentru clienți, la prețuri avantajoase. În acest articol îți prezentăm câteva modele second-hand de la Skoda pe care le poți cumpăra de pe mobile.de, având un buget de 6.000 de uero.

Skoda a lansat de-a lungul timpului multe modele pentru familie, la prețuri avantajoase. În continuare am ales pentru tine modele Skoda Octavia, Skoda Rapid și Skoda Fabia pe care le poți cumpăra dacă ai la dispoziție maxim 6.000 de euro.

Intră în Galeria FOTO

Top șase modele Skoda pe care le poți cumpăra cu 6.000 de euro

1. Skoda Rapid – 5.999 de euro

Din categoria „limuzină” găsim o Skoda Rapid din 2013, care este echipată cu un motor 1,6 litri diesel și o cutie de viteze manuală. Mașina are un rulaj de 160.000 de kilometri și poate dezvolta până la 110 cai putere.

Skoda Rapid vine cu ABS, scaune încălzite, tuner/radio și aer condiționat manual.

2. Skoda Rapid – 5.990 de euro

A doua „oprire” o facem tot asupra unui model Skoda Rapid, dar de data aceasta din categoriilor mașinilor break. Mașina a fost fabricată în 2014 și vine tot cu un motor de 1,6 litri diesel și cutie de viteze manuală.

Spre deosebire de primul model prezentat, această Skoda Rapid are kilometrajul ceva mai mare – 253.691 de km. Mașina poate dezvolta până la 105 cai putere și în clasa de poluare este clasată la Euro 5.

Câteva caracteristici: ABS, airbag-uri față și lateral, bluetooth, computer de bord, faruri ceață, geamuri electrice, închidere centralizată, jante de aliaj, adaptor pentru sistem de iluminare, regulator de viteză.

3. Skoda Fabia Combi – 5.980 de euro

Tot din categoria mașinilor „estate” găsim un vehicul prietenos pentru călătoriile cu familia – Skoda Fabia Combi. Aceasta vine echipată cu un motor de 1,2 litri pe benzină și o cutie de viteze manuală.

Mașina poate dezvolta până la 86 de cai putere, iar kilometrajul este unul relativ bun – 105.657 km.

Caracteristici: ABS, Airbag-uri față și lateral, aer condiționat manual, jante din aliaj, computer de bord, geamuri electrice, scaune încălzite electric, oglindă laterală electrică, sistem de încălzire auxiliar.

4. Skoda Fabia Combi – 4.522 de euro

În topul nostru vă mai prezentăm și o Skoda Fabia Combi, dar de data asta din categoriilor limuzinelor. Mașina dispune de un motor de 1,6 litri diesel cu cutie de viteze manuală.

Mașina, fabricată în 2014, are un kilometraj de 270.387 de km. Câteva caracteristici: ABS, aer condiționat manual, airbag-uri față și lateral, CD player, închidere centralizată, geamuri electrice, oglindă laterală electrică, servodirecție.

5. Skoda Octavia – 4.650 de euro

Ultimul model pe care vi-l prezentăm este o Skoda Octavia, din categoria mașinilor break. Modelul a fost fabricat în 2009, este pe benzină și poate dezvolta până la 160 de cai putere.

Kilometrajul mașinii este de 193.000 de kilometri. Alte caracteristici: ABS, Bluetooth, aer condiționat manual, jante de aliaj, regulator de viteză, tuner/radio.

6. Skoda Octavia RS – 4.999 de euro

Tot un model break Skoda Octavia din 2008. Mașina dispune de un motor 2,0 litri diesel și poate dezvolta până la 170 de cai putere. Kilometrajul este de 229.000 de km.

Câteva caracteristici: ABS, aer condiționat manual, bluetooth, regulator de viteză, sistem de navigare și scaune încălzite electric.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de



Comentarii
Inchide