Torsus Terrastorm este cea mai capabilă autoutilitară din lume

Autor: Marius Vișan 29 iul. 2020 Știri auto

Pentru a sărbători lansarea pe piață din Europa, Torsus a publicat o galerie de imagini cu cel mai nou produs al lor: Terrastorm.

Bazat pe Volkswagen Crafter, Terrastorm este disponibil în mai multe configurații, fie ca autoutilitară sau mașină de transport de persoane cu până la 20 de locuri, iar prețurile pornesc de la 57.461 de EURO.

Proiectat și fabricat în Slovacia, Terrastorm este oferit cu motorul TDI de 2,0 litri diesel, în două variante de putere: 138 CP (103 kW) și 340 Nm cuplu și 174 CP (130 kW) și un cuplu de 410 Nm. Puterea este direcționată către sistemul de tracțiune integrală 4Motion printr-o cutie manuală cu șase trepte sau o transmisie automată cu opt trepte.

În interior, Terrastorm poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client. Cabina este căptușită cu izolație termică care are o grosime de 30 mm și are o podea antiderapantă care este ușor de curățat.

Dimensiunile lui Torsus Terrastorm

Microbuzul off-road are o lungime de 6 metri, 2 metri lățime, 2,8 metri înălțime, cu o ampatament de 3,6 metri, precum și o gardă la sol de 290 mm.

Terrastorm este disponibil în două niveluri de echipare, TT1 Coach și TT2 Nomad, și ambele dispun de un șasiu modernizat, suspensie off-road, tracțiune integrală cu diferențial spate și troliu frontal. Mașina mai dispune de protecții pentru protecția rezervorului de combustibil, diferențialului, a motorului și a cutiei de viteze.

Torsus Terrastorm costă începând de la 57.461 de EURO

Varianta Medivac Terrastorm a fost, de asemenea, dezvăluită ca un vehicul demonstrativ, care poate fi utilizat ca ambulanță pentru transportul pacienților.

Terrastorm poate fi achiziționat prin intermediul rețelei de dealeri internaționali Torsus. Compania este prezentă pe trei continente, inclusiv Europa, America de Sud și Australia, iar negocierile se extind în Statele Unite și alte piețe din întreaga lume.

Intră în Galeria Foto

Torsus Terrastorm a lasat cea mai capabila autoutilitara din lume
Torsus Terrastorm a lasat cea mai capabila autoutilitara din lume
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide