Toţi oamenii preşedinţilor au pus ochii pe cel mai „greu” Mercedes: 6 tone şi 1.4 miloane de euro preţ – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 22 sept. 2016 Știri auto

 


S600 Pullman merge la următorul nivel: varianta blindată. Mercedes – Maybach S600 Pullman Guard e tot numele enorm. Enormă e şi greutatea lui cu tot cu blindaj- 5.6 tone. Prima oară, nemţii l-au anunţat la Salonul de al Geneva şi au promis că vin cu el la Paris, în octombrie. Şi aşa va fi.

Livrările pentru cei mai bogaţi şi expuşi oameni încep din a doua jumate a lui 2017. Varianta normală a maşinii, adică fără blindaj, costă de trei ori mai puţin.

Motorul rămâne V12-le de 6 litri şi 520 de cai. Pentru cei care îl consider pe Pullman foarte scump (nu că nu ar fi), există Maybach S600 Guard, cu blindaj de 10 şi acelaşi grad de rezistenţă în teste. Costă 470 de mii de euro cumpărat în Germania.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide