Toyota Avensis facelift a debutat la Geneva cu un interior nou, mai bun

Autor: Iulian Dnistran 06 mart. 2015 Știri auto

Toyota Avensis nu e chiar cea mai nouă maşină din lume, ultima generaţie debutând în 2008. De atunci şi până acum a primit două facelifturi – unul în 2011 şi unul acum, în 2015. Am fost la Salonul Auto Geneva, unde a debutat varianta reîmprospătată a modelului nipon, şi îţi spun ce am văzut.

La partea de design, berlina (şi breakul) a primit o faţă complet nouă, care se aseamănă foarte mult cu faceliftul aplicat modelului compact Auris, prezentat tot la Geneva. De fapt, diferenţele sunt foarte mari faţă de varianta cu facelift intermediar, motiv pentru care Toyota şi unele publicaţii au mers pe ideea unei noi generaţii.

Cred că Avensis arată chiar bine acum şi are o atitudine ceva mai agresivă, fapt care a lipsit cu desăvârşire până în prezent.

Diferenţe mari sunt şi în interior, unde planşa de bord şi consola centrală au fost complet redesenate pentru a fi în ton cu modelele mai actuale ale mărcii japoneze. Totodată, schimbarea a adus şi materiale mai bune – am găsit suprafeţe moi aproape peste tot unde mi-am îndreptat atingerile, iar calitatea asamblării părea a fi foarte bună.

La capitolul spaţiu interior, lucrurile stau la fel de bine ca întotdeauna. În faţă nu te simţi înghesuit, iar în spate este loc bun pentru trei adulţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide