Toyota Avensis primeşte un nou facelift – premiera la Geneva 2015. UPDATE

Autor: Iulian Dnistran 06 mart. 2015 Știri auto

A treia generaţie a modelului japonez de dimensiuni medii Toyota Avensis a apărut în 2008, iar în 2011 a primit un facelift binemeritat. Ei bine, la Salonul Auto Geneva 2015, berlina şi breakul vor primi un nou facelift, care le va face să semene mai mult cu actualele modele ale producătorului japonez.

Conform comunicatului oficial, modificările stilistice, care includ o faţă nouă şi un spate restilizat, au fost făcute la centrul de design Toyota din Sudul Franţei, în vreme ce dezvoltarea tehnică a fost făcută la Bruxelles.

Cum a evoluat a treia generaţie Toyota Avensis de-a lungul anilor

Pe lângă schmbările în materie de design exterior, modelul japonez de dimensiuni medii a primit faruri care folosesc tehnologia LED, atât pentru fasciculele de fază scurtă/lungă, cât şi pentru luminile de zi.

În acelaşi timp, interiorul a fost regândit aproape complet şi are acum o planşă de bord nouă şi o consolă centrală redesenată, care încorporează un nou sistem de infotainment cu ecran tactil de opt inci. Totodată, oficialii companiei nipone spun că materialele folosite sunt mai bune şi că izolaţia fonică a fost îmbunătăţită.

Gama de motorizări a fost, de asemenea, revizuită şi include acum cinci propulsoare, dintre care două diesel (de 1,6 litri cu 110 CP şi de 2,0 litri cu 141 CP) şi trei pe benzină (de 1,6 litri cu 130 CP, de 1,8 litri cu 145 CP şi de 2,0 litri cu 150 CP).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide