Toyota confirmă: noua Land Cruiser va avea termeni de livrare de până la 4 ani

Autor: Mihai Morcovescu 21 ian. 2022 Știri auto

Clienții care vor comanda noua generație a SUV-ului Toyota Land Cruiser vor fi nevoiți să aștepte chiar și 4 ani pentru o primi. Ceea ce anul trecut era doar un zvon, acum a fost confirmat oficial de producătorul de automobile nipon. Oficialii Toyota și-au cerut scuze public pe site-ul oficial.

Întreaga gamă de modele Toyota este afectată de pandemia de Covid-19

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Noua generație Toyota Land Cruiser a fost lansată în vara anului trecut. În doar câteva luni de la lansare, modelul a înregistrat o cerere foarte mare. Oficialii mărcii japoneze anunțau atunci că există atât de multe solicitări încât termenul de livrare era de un an.

De atunci, numărul de clienți la nivel mondial s-au înmulțit. În aceste condiții, cei care comandă acum noua Land Cruiser ar putea aștepta chiar și 4 ani până li se va livra automobilul. Principala cauză o reprezintă criza globală de semiconductori.

Drept urmare, producătorul nipon a postat o scuză oficială pe site-ul oficial. „Dacă plasați o comandă acum, timpul de livrare poate fi de până la 4 ani. Vom face tot posibilul pentru a scurta acest termen. Ne cerem scuze că va dura atât de mult timp până vă veți primi automobilul mult visat”, se menționează în mesajul Toyota.

În același timp, reprezentanții Toyota au anunțat întârzieri la întreaga gamă de modele din cauza valului 5 de Covid-19 care a lovit întreaga planetă.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Toyota


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide