Toyota Hilux, transformat într-un camper cu două camere perfect pentru aventuri în natură

Autor: Adrian Somai 12 feb. 2023 Știri auto

Toyota Hilux este unul dintre cele mai apreciate modele din segmentul său de piață, fiind o mașină foarte practică și ușor adaptabilă pentru orice nevoie. O companie japoneză ne arată acum că Hilux poate fi transformat foarte ușor și într-un camper de aventură. Ce a ieșit este o adevărată bijuterie pe patru roți, cu două camere și o mulțime de dotări extrem de necesare celor care își doresc să iasă în natură cu “casa pe roți”.

BR75 by Direct Cars este compania care este responsabilă de acest proiect, camperul prezentat entuziasmandu-i deja pe mulți dintre pasionații care au în posesie o astfel de mașină. Potrivit Carscoops, camperul are două camere, un aparat de aer condiționat și paturi extensibile. De asemenea, japonezii au mai echipat camperul și cu un panou solar montat pe acoperiș.

Camera centrală poate fi transformată într-un dormitor cu pat dublu

Camera principală a camperului are o masă pliantă în centru, alături de care se regăsesc două canapele. Pereții sunt realizați din lemn, în timp ce podeaua are o suprafață specială care imită gresia. Camera poate fi însă transformată la fel de ușor într-un dormitor cu pat dublu, care măsoară 2.300 de mm în lungime. De asemenea, cei interesați vor avea la dispoziție și un al doilea pat extensibil, destinat celor mici, amplasat deasupra camerei. Astfel, camperul poate adăposti până la cinci persoane.

La interior mai este disponibil și un aparat de aer condiționat, controlabil prin intermediul unui display cu touch. În partea din spate se regăsește și cea de-a doua cameră, mai mică, care poate fi folosită și pe post de baie. Astfel, aici găsim un duș, podea rezistentă la apă, chiuvetă, oglindă și câteva compartimente de depozitare.

Conversia pick-up-ului Hilux în camper este disponibilă momentan doar în Japonia. Costul unei astfel de mașini pornește de la aproximativ 78.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide