Toyota Land Cruiser Modellista arată de parcă mănâncă SUV-uri mici la micul dejun

Autor: Elena Luchian acum 1 an Știri auto

Toyota Land Cruiser este oricum un vehicul impunător. Proporțiile impresionante și liniile angulare îl fac să pară astfel. Dar echipat cu un kit special Modellista, modelul arată de parcă ar mânca SUV-uri mici la micul dejun.

GALERIE FOTO

Toyota a prezentat recent noul Land Cruiser. Divizia de echipamente aftermarket a constructorului nipon a pregătit deja un pachet pentru mașină. Deși se numește Modellista Aero Parts, sunt șanse mici ca acest pachet chiar să aibă efecte semnificative în ceea ce privește aerodinamica modelului pătrățos. Dar, cu siguranță, punctează la… impresia artistică.

Astfel, SUV-ul primește un spoiler frontal nou sub bara față. Aripile sunt acum mai proeminente și prezintă un insert contrastant. Bara spate a fost restilizată și pare amplasată mai jos. Sub ea se regăsesc un scut cu look de difuzor și două terminații ale sistemului de evacuare. Un eleron deloc discret completează imaginea agresivă a noului Land Cruiser.

Din profil, se pot observa noile jante multi-spiță din aliaj de 21 de inci. Acestea pot fi comandate cu finisaj mat sau lucios.

Cei care vor tot acest kit trebuie să plătească peste 452.000 de yeni, echivalentul a aproximativ 3.485 de euro.

Modellista propune modificări și pentru interiorul noului SUV Toyota Land Cruiser

Divizia Modellista oferă și un pachet pentru interiorul mașinii. Dar acesta nu este la fel de generos. Un nou sistem de iluminare LED în habitaclu și în portbagaj și o serie de inserții metalice sunt propunerile pentru Land Cruiser.

Japonezii susțin că, pe lângă look-ul mult mai agresiv, modificările oferă și o mai mare plăcere la condus.

Cererea mare pentru noua generație Land Cruiser i-a determinat pe cei de la Toyota să impună o clauză bizară. Clienții care cumpără un SUV nu au voie să-l vândă în primul an de la achiziție. În cazul în care încalcă această clauză, aceștia nu vor mai putea cumpăra o altă Toyota.

VIDEO:
Comentarii
Inchide