Mai multe mașini Toyota Land Cruiser nou-nouțe, făcute zob în timpul transportului. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Autor: Elena Luchian 02 iul. 2021 Știri auto

Mai multe mașini Toyota Land Cruiser au fost grav avariate în timpul transportului. SUV-urile ar fi trebuit să ajungă la proprietarii lor. Dar pe drum, au căzut din camionul care le transporta.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc în Salalah, pe o șosea din sudul Omanului. Mașinile erau în drum spre o reprezentanță și urmau să fie livrate celor care le comandaseră. Toate erau nou-nouțe, abia ieșite de pe linia de asamblare.

Imaginile publicate pe rețelele de socializare arată patru vehicule care au suferit daune majore. Un lucru este clar: toate sunt daună totală. Niciun panou de caroserie nu a rămas neîndoit. Toate arată de parcă au fost la casat. E greu pentru cei care le văd să-și dea seama ce modele au fost.

Potrivit presei locale, camionul care le transporta s-a răsturnat. Două dintre cele patru mașini pe care le livra au căzut pe carosabil. Una dintre ele a aterizat pe acoperiș.

Nu există informații despre modul în care șoferul a produs acest accidentul care s-a petrecut pe timp de noapte, la începutul acestei săptămâni. Autoritățile din Oman nu au făcut publică valoarea reală a pagubelor.

Toyota Land Cruiser, unul dintre cele mai populare modele în Orientul Mijlociu

Vândut în peste 10,4 milioane de exemplare în 170 de țări, de-a lungul istoriei sale de 70 de ani, Toyota Land Cruiser este unul dintre cele mai populare modele în Orientul Mijlociu. Acestea sunt folosite de către poliție, de către oamenii de rând, dar și în incursiunile pe dunele de nisip din deșertul arab, organizate pentru turiști.

În Oman, modelul pornește de la 24.300 de riali, echivalentul a 53.292 de euro. Versiunile de top trec de 40.000 de riali (aproximativ 87.725 de euro).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide