Toyota Prius așa cum nu ați văzut-o vreodată. Un grafic designer a reinventat compacta japoneză

Autor: Ionuț Vîlciu 04 ian. 2023 Știri auto

Noua Toyota Prius a stârnit un val de reacții pozitive. Designul său proaspăt a schimbat percepția oamenilor asupra modelului.

Odată cu dezvăluirea noii generații de Toyota Prius, modelul a trecut printr-o schimbare de imagine, designul său fiind unul care pare să placă publicului. De asemenea, și puterea totală de care mașina dispune a crescut simțitor.

Dată fiind atenția de care modelul s-a bucurat în ultima perioadă, nu au puteau lipsi și modificările pe care lumea și le imaginează pentru noua generației a compactei.

Artistul digital X-Tomi Design a postat pe pagina sa de Facebook câteva imagini care creionează noua Toyota Prius în diferite ipostaze, cu diferite modificări estetice.

Noua Toyota Prius poate fi foarte agresivă

Artistul digital și-a imaginat noul Prius în diferite forme, prima fiind una a unui hatchback în trei uși. Astfel, Prius pierde ușile din spate și căpătă un aer mai sportiv. O ajută și designul inițial, noua Toyota Prius fiind mult mai modernă și mai agresivă prin noile sale linii.

Apoi avem o versiune modificată, cu o gardă la sol mult micșorată, dar și cu niște jante aftermarket. Pe lângă asta, mașina a primit și niște extensii pentru barele din față și din spate, dar și un set de praguri mai agresive. De asemenea, și ornamentele de plastic ale aripilor au fost vopsite în culoarea caroseriei.

Probabil că cea mai inedită dintre cele trei creații este cea care transformă noul Prius într-o versiune GR. Asemenea lui GR Yaris sau GR Corolla, mașina a primit bare de protecție mai agresive, fante de ventilație pe aripi, dar și embleme GR pe anumite panouri. Artistul pare că a folosit jantele de pe GR Corolla pentru acest design, dar se potrivesc bine cu aspectul mașinii. Nu cred că e cazul să ne așteptăm la o astfel de versiune sportivă pentru Prius, dar e interesant că putem vedea, chiar și în format digital, astfel de idei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: X-Tomi Design Facebook, Toyota


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide