Toyota RAV4 Adventure ajunge în Europa

Autor: Marius Vișan 15 sept. 2021 Știri auto

Toyota tocmai a dezvăluit RAV4 Adventure pentru piața din Europa. Acesta are un aspect mai robust și o serie de mici actualizări specifice gamei RAV4 pentru 2022. Aceasta este prima dată când varianta robustă a popularului SUV este disponibilă în Europa.

RAV4 Adventure 2022 are același design al barei de protecție ca și modelul Adventure din specificația din SUA, ceea ce îl diferențiază de restul gamei prin intermediul grilei diferite, dar și prizelor de aer din față și din spate.

Noi pentru RAV4 2022 destinat pieței din Europa sunt și farurile LED, care au fost reproiectate, la fel și farurile de ceață. RAV4 Adventure vinde în culoarea Urban Khaki / Dynamic Grey bicolor care amintește de Land Cruiser FJ40, arcuri de roți mai largi și un set de jante din aliaj de 19 inci de culoare gri mat. Pentru variantele obișnuite (hibrid / benzină), Toyota a proiectat un nou set de jante cu 10 spițe, finisate în argintiu sau negru lucios.

În interior, noul RAV4 Adventure prezintă tapițerie din piele sintetică neagră, cu suprafețe de scaun căptușite și cusături contrastante portocalii.

GALERIE FOTO cu Toyota RAV4 Adventure

Așa cum era de așteptat, nu există surprize sub capota modelului RAV4 Adventure 2022. Acolo se găsește tehnologia electrică hibridă de generația a patra a Toyota și un sistem AWD-i standard. Grupul propulsor combină un motor pe benzină cu patru cilindri de 2,5 litri și două motoare electrice. Acestea produc o putere de 222 CP și un cuplu motor de 221 Nm. Toyota a anunțat o capacitate de remorcare de 1.650 kg pentru RAV4 Hybrid AWD-i.

Primele livrări ale noului Toyota RAV4 Adventure 2022 și restul gamei de modele RAV4 actualizate sunt așteptate în Europa în primul trimestru al anului 2022.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide