Aceasta este Toyota RAV4 care se crede Lamborghini Urus

Autor: Elena Luchian 03 mai 2020 Știri auto

Aceasta este Toyota RAV4 care trece printr-o criză de personalitate. Se crede Lamborghini Urus. Dar să fim serioși! O companie japoneză a echipat mașina cu un kit care o face să semene cu superSUV-ul italian.

GALERIE FOTO

Japonezii de la Albermo s-au gândit să îi facă o schimbare de look lui RAV4. Astfel, SUV-ul de la Toyota s-a transformat într-un Lamborghini Urus.

Operația estetică a constat în montarea unei noi grile, a unui nou difuzor. Și capota a fost înlocuită pentru a semăna cu aceea pe care o are Urus. În partea posterioară, modificările nu sunt la fel de evidente, dar mașina a primit o bară nouă.

Cât costă Toyota… Urus?

Compania japoneză vinde kit-ul de Lamborghini Urus pentru Toyota RAV4 cu 2.000 de euro. Prețul este pentru elementele nevopsite, scrie site-ul Floteauto.ro. trebuie să plătești în plus dacă le vrei în culoarea caroseriei. Componentele kit-ului pot fi cumpărate și separate: 138.000 de yeni, adică aproximativ 1.164 de euro, costă partea frontală.

78.000 de yeni (adică 658 de euro) pentru partea posterioară, iar pentru elementele laterale – 16.000 de yeni (135 de euro).

Astfel, oricine își permite o Toyota RAV4, cu preț de pornire de 27.730 de euro, poate avea un Lamborghini Urus cu 2.000 de euro în plus. Pentru superSUV-ul italian în original, discuțiile încep de la 206.000 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide