Toyota RAV4 primește un pachet exterior agresiv. Cel mai vândut SUV din lume arată spectaculos – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 18 ian. 2023 Știri auto

Un tuner japonez a creat un pachet exterior pentru SUV-ul Toyota RAV4. Modelul japonez capătă un aspect mai dur, gata de scos în teren accidentat.

Tunerul japonez Kuhl a lansat un kit exterior pentru Toyota RAV4 la Salonul Auto de la Tokyo, cu un design inspirat de vehiculele militare. Kitul de caroserie se numește VRAVRA Mars și poate fi combinat cu roți de teren și o suspensie mai înălțată, pentru rezultate mai bune, scrie Carscoops.

Toyota RAV4 oferă deja un pachet Adventure Off-Road montat din fabrică în Japonia. Alternativa lui Kuhl este mai robustă și aduce un design mai agresiv SUV-ului. Mașina nu mai are embleme Toyota, iar cu ajutorul kitului de caroserie diferit, pare că este cu totul altă mașină.

Partea din față a Toyotei RAV4 este complet reproiectată, singurele elemente originale rămase fiind farurile. Noua grilă este bine integrată cu farurile de fabrică, în timp ce porțiunea inferioară a barei de protecție este vopsită în negru, adoptând un aspect robust similar cu cel regăsit pe Jeep Wrangler. Noua capotă este puternic sculptată, iar aripile față sunt mai mari.

Toyota RAV4 primește modificări agresive

În lateral, schimbările se concentrează pe noile roți Vrarva DW de 17 inch, încălțate cu anvelope all-terrain Dunlop Grantrek AT5. Aceasta nu este singura schimbare, deoarece RAV4 a câștigat noi capace pentru oglinzi, ornamente de protecție negre pe pragurile laterale și aripi spate mai mari. De asemenea, opțional poate fi aleasă și o suspensie care să confere o gardă la sol mai mare. În combinație cu noile anvelope, acest lucru ar trebui să facă din RAV4 un vehicul mai capabil în teren.

Și partea din spate a fost modificată, în special cu ajutorul noului eleron și a barei de protecție mult mai masivă. Blocurile optice au rămas la fel, dar între ele există un ornament pe care scrie VRAVRA. Nu avem imagini cu interiorul, dar tunerul spune că singurele modificări au fost aduse la nivelul huselor scaunelor și al mochetei.

Costul pentru aceste modificări nu este mic. Setul de 12 piese are un preț de 2.140.560 de yeni (15.327 de euro).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kuhl


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide