Toyota RAV4 zboară prin curte, la un pas de a ateriza în piscină

Autor: ProMotor 22 mai 2020 Știri auto

O cameră de supraveghere instalată într-o curte a înregistrat imagini incredibile. O Toyota RAV4  apare zburând dintr-un gard în altul și ieșind pe strada paralelă cu cea de pe care venise.

GALERIE FOTO

În filmarea surprinsă de camera de supraveghere din curtea locuinței se poate observa cum o Toyota RAV4 distruge un gard, pune la pământ și gardul improvizat în jurul unei piscine, zboară peste piscină și iese prin gardul opus. Mașina se oprește pe strada paralelă cu cea de pe care venise.

Din fericire, nimeni nu se afla în curte în momentul accidentului, dar, cu puțin timp înainte, piscina fusese curățată de către o echipă de specialiști.

Incidentul a avut loc în comitatul Miami-Dade din statul American Florida. Proprietarul casei prin curtea căreia a zburat, pur și simplu, crossover-ul japonez, Carlos Lago, susține că, dacă nu ploua, cu siguranță copiii lui s-ar fi jucat în zona piscinei.

“Am crezut că a explodat ceva!”, poveste acesta.  “Mi-a stat inima, sunt traumatizată pe viață”, spune fiica lui Carlos.

La volan se afla o femeie, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Aceasta pierduse controlul vehiculului în timp ce rula pe strada de lângă curtea familiei Lago. Din primele cercetări, se pare că acesteia i s-ar fi făcut rău la volan. Femeia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Nu este prima dată când are loc un astfel de accident

Nu este prima data când un astfel de accident are loc în acel cartier. Lago le-a cerut autorităților să ia măsuri pentru suplimentarea protecției trotuarului și caselor din zonă, pentru că balustrade care delimitează zona pietonilor de carosabil este una fragilă.

Încă vizibil șocat de imaginile în care apare o Toyota RAV4 care zboară prin curtea sa, Carlos Lago povestește că și vecinul său s-a trezit cu o mașină în curte. Nu o dată, ci chiar de șapte ori!

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide