Și-au transmis accidentul live pe Instagram. Ei n-au pățit nimic, dar mașina e zob!

Autor: ProMotor 21 mai 2020 Știri auto

Trei tineri și-au transmis accidentul pe Facebook. Mercedes-ul Clasa E lor s-a oprit într-un stâlp în centrul orașului Tiumen din Rusia.

GALERIE FOTO

Trei tineri neliniștiți la bord, chef de distracție, muzică tare și o tentativă eșuată de a depăși o coloană la semafor. Totul a fost transmis în direct pe Instagram. Astfel, mii se followers au văzut cum s-a terminat petrecerea de la bordul Mercedes-ului.

La volan, se afla un bărbat în vârstă de 26 de ani. Proprietarul limuzinei era amicul său, în vârstă de 19 ani, aflat pe locul din dreapta sa. Acesta nu avea permis de conducere, dar urma cursurile unei școli de șoferi.

Vă așteptăm și pe Instagram!

Niciunul dintre tinerii teribilișit nu purta centura de siguranță, dar acestea erau cuplate prin spatele scaunelor.

În imaginile transmise înainteÎde accident, cei trei se văd distrându-se la bord, strigând către trecători și salutându-i. Distracția le-a fost întreruptă brusc atunci când șoferul a pierdut controlul și a intrat în plin într-un stâlp aflat pe margine.

Live pe Instagram chiar și după accident

Transmisiunea live se întrerupe, dar este reluată atunci când cei trei coboară din mașină. Principala preocupare a tinerilor era să obțină un număr cât mai mare de vizualizări pe rețeaua de socializare.

În imagini se vede cum cabina s-a umplut de praful din airbag-urile declanșate, iar de sub capota limuzinei iese fum. Pe carosabil s-au îmbrăștiat bucăți din grilă, din capotă și din aripi, iar logo-ul în formă de stea al mașinii a ajuns și el pe asfalt.

Se pare că accidentul nu i-a deranjat foarte mult pe cei trei tineri. Aceștia se văd în imagini râzând și fotografiind mașina făcută praf.

La sosirea poliției, cei trei au devenit recalcitranți. Mașina a fost ridicată de autorități și dusă într-o parcare a acestora pentru a fi verificată pe durata anchetei. Șoferul s-a ales cu dosar penal. Și el, și cei doi prieteni ai săi se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Oamenii legii au pus cap la cap detaliile acestui accident urmărind filmările de pe Instagram.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide