Trafic feroviar blocat în Alba în urma unui accident

Autor: Marius Vișan 08 sept. 2020 Știri auto

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia, în cooperare cu SVSU Zlatna, intervin pentru acordare prim ajutor și descarcerare la un accident feroviar produs în localitatea Galați, judeţul Alba.

Şoferul a fost rănit în urma impactului dintre automobil şi tren. Persoana este încarcerată între fiarele maşinii. Şoferul are 70 de ani şi este din Alba Iulia. Trenul se deplasa pe direcţia Alba Iulia – Zlatna.

Intră în Galeria Foto

Accidentele de acest fel se tot repetă în ultima perioadă

Lipsa barierelor la toate trecerile la nivel cu calea ferată din țara noastră face ca acest tip de accidente să se tot repete. Nici mașinile de poliție nu sunt scutite de astfel de evenimente. În luna mai, o mașină de poliție a fost spulberată de tren la o trecere la nivel cu calea ferată în județul Prahova. Patru persoane, trei jandarmi și un polițist local, se aflau la bord.

Autospeciala de poliție nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată și a fost lovită în plin de trenul personal 16680, care circula pe ruta Urziceni-Ploiești Sud. Salvatorii sosiți la locul accidentului au găsit trei victim conștiente și un bărbat încarcerat, în stare de inconștiență.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide