Traficul din Bucureşti, vară, 2017: În episodul de azi şmecherul cu BMW alb ajunge vedetă pe Internet – VIDEO

Autor: ProMotor 26 iul. 2017 Știri auto

Hai să recunoaştem: traficul din Bucureşti e o junglă.

Pe de o parte de vină sunt autorităţile care îl menţin la acest nivel, primarii fiind întotdeauna fără soluţii eficiente care să uşureze circulaţia, iar pe de altă parte fiind şoferii care conduc prost şi au o atitudine agresiva. 

Mai sus aveţi o ilustrare a unei situaţii care are loc minut de minut în traficul Capitalei. Diverşi şmecheraşi cu maşini puternice taie faţa altor şoferi în speranţa ca aceştia din urmă le vor ceda trecerea. De cele mai multe astfel de şoferi tupeişi sunt lăsaţi să treacă. Cine ar vrea să se pună cu asemenea specimene care pentru o zgârietură pe maşină sunt în stare să-ţi dea în cap?!

Ei bine, un astfel de şmecher a avut o surpriză „neaşteptată”, ca să zicem aşa. El era în trafic şi tocmai se pregătea să-şi facă numărul binecunoscut, doar că şoferul căruia a vrut să-i taie calea nu l-a lăsat şi astfel smecheraşul nostru cu BMW alb i-a atins maşina. Vestea proastă pentru cel cu BMW este că a fost filmat.

Şi iată că amândoi trag pe dreapta iar din BMW iese şoferul. De aici nu mai este nevoie să descriem. Clipul vorbeşte de la sine 🙂 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide