Tragedie în sportul românesc. Multiplu campion național decedat într-un accident rutier

Autor: Promotor acum 2 ani Știri auto

Tragedie în sportul românesc. Un tânăr sportiv român, multiplu campion național la tenis de masă, și-a pierdut viața într-un accident. Marius Rădoi a lovit un cap de pod după ce a pierdut controlul autoturismului, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Marius avea 19 ani și își luase de curând permisul de conducere.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc pe drumul național DN 65, pe raza localității Negreni, în seara zilei de 2 decembrie, în jurul orei 22:00. Cancan.ro scrie că tânărul, multiplu campion național și campion balcanic la tenis de masă, se afla singur în mașină în momentul impactului. Acesta a pierdut controlul direcției într-un viraj și a lovit în plin un cap de pod. Din primele cercetări, tânărul sportiv nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, într-o zonă în care carosabilul era acoperit de polei. În urma impactului, tânărul a suferit traumatisme grave.

Tânărul sportiv a fost scos din mașină de tatăl său, la scurt timp după accident

Marius Rădoi este fiul adjunctului Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Cristian Rădoi. Tatăl său, comisar-șef IPJ Olt, s-a aflat în primul echipaj de poliție care a sosit la locul accidentului. Acesta se afla întâmplător într-o acțiune în zonă, alături de șeful serviciului Poliție Rutieră, Cristian Tița. Cei doi au fost cei care l-au scos pe tânăr dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, la scurt timp după accident, înainte de sosirea ambulanței.

Surse din cadrul anchetei au dezvăluit că tânărul sportiv a fost resuscitat de patru ori în ambulanță, în drum spre Spitalul Județean de Urgență Slatina. Acesta a fost dus în sala de operații la sosirea la spital. Dar medicii au fost nevoiți, în cele din urmă, să se declare învinși.

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost legitimat la CSM Slatina. În vara acestui an, Marius s-a transferat la CSM 2007 Focșani. Marius Rădoi era student la Drept.

VIDEO:


Sursa foto: CancanComentarii
Inchide