Cu canapeaua la viteză la autostradă. Un tânăr face un gest care putea să-l coste viața – VIDEO

Autor: ProMotor 06 ian. 2021 Știri auto

Abia a început 2021 și avem deja prima nominalizare la premiile ”Idiotul Anului”.

Acest videoclip postat de curând pe Reddit arată o Honda Odyssey care tractează o remorcă pe o autostradă americană. În remorcă se află o canapea, iar ceea ce face ca scena să fie înspăimântătoare este faptul că pe canapea se află culcat un tânăr. Toate astea în timp ce mașina rulează la viteză de autostradă.

Clipul a fost filmat de șoferul unui pick-up care s-a apropiat de remorcă pentru a putea surprinde imaginile cu tânărul aflat pe canapea. Acesta nu pare să fie preocupat de gravitatea gestului său, și nu realizează că își pune viața în pericol. La un moment dat el îi face semn șoferului ca și cum totul ar fi în regulă.

Iată prima nominalizare la „Idiotul Anului”

Am văzut destule lucruri stupide petrecute pe șosele, dar acesta este unul dintre cele mai periculoase de până acum. Dacă tânărul care călărea pe canapea ar fi căzut pe șosea situația ar fi fost tragică. Mai mult, dacă mașina care tracta remorca ar fi fost implicată într-un accident, tânărul de pe canapea ar fi fost grav rănit.

VIDEO

Idiot on sofa, on a trailer, while going on the highway from r/IdiotsInCars

O altă năzdravănie filmată în trafic

La începutul anului trecut, un bucureștean a pus pe portbagajul unei Skoda Octavia, nici mai mult, nici mai puțin, decât un europalet plin cu cărămidă. Bărbatul l-a legat cu chingi și a plecat la drum.

Un alt șofer care se afla pe drum l-a văzut, l-a filmat și a urcat clipul pe Facebook, iar acum putem vedea cu toții de ce în stare o Skoda Octavia. În orice caz, lăsând la o parte gluma, gestul bărbatului putea să se termine tragic dacă europaletul pica pe altă mașină. Străzile din România sunt pline de gropi și denivelări, așa că europaletul se putea dezechilibra în orice moment.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Reddit



Comentarii
Inchide