Trei pietoni au supraviețuit miraculos după au fost spulberaţi de o maşină. VIDEO cu momentul impactului

Autor: ProMotor 11 ian. 2021 Știri auto

Imaginile de pe o cameră de supraveghere făcute publice în aceste zile, greu de privit, arată cât de aproape de moarte au fost victimele unui accident produs la Siriu, în județul Buzău, în ajunul Anului Nou. Trei tineri au fost spulberați de un autoturism care a ricoşat după o coliziune cu altă maşină.

În imaginile care surprind accidentul se observă cum un autoturism intră cu viteză într-un grup de tineri strânși pe un trotuar, spulberându-i ca pe niște popice.

După ce a fost catapultat la aproape zece metri, unul tineri aterizează pe aleea unei curți. Aterizează în fund, se ridică, apoi fuge. În fundal se vede cum mașina care a produs dezastrul se oprește la câțiva metri distanță de locul în care a lovit pietonii.

Mai multe persoane sosesc să ajute victimele care, în ciuda aparențelor, nu au suferit răni grave. Dintre cei trei pietoni răniți, o fată și un băiat au ajuns la Spitalul Nehoiu, de unde au plecat în aceeași seară, neavând decât mici zgârieturi la mâini și picioare.

O adolescentă de 17 ani a fost trimisă la Urgențele Spitalului Județean Buzău

Tânăra nu a fost rănită grav, așa că a fost tratată și externată la scurt timp.

Potrivit poliției, în timp ce se deplasa pe direcţia Braşov către Buzău, un autoturism condus de către un şofer de 27 de ani, din Siriu, a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate.

În urma impactului, maşina tânărului de 19 ani a ricoşat într-un gard de pe sensul opus de mers, împrejurare în care a accidentat trei pietoni care se aflau în zonă. Tinerii răniţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, toţi din Siriu, au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Este vorba despre un băiat de 16 ani şi două fete, de 17 şi 18 ani, una dintre ele fiind transportată la Spitalul Judeţean Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Nepăstrarea distanţei în mers este unul dintre factorii care au condus la producerea evenimentului rutier.

VIDEO

Sursă: stiridebuzau.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Stiri de Buzau



Comentarii
Inchide