Un britanic era să fie ”țepuit” de trei români. Metoda inedită prin care urmau să obțină un preț mai mic pentru un Audi A5

Autor: ProMotor 28 feb. 2021 Știri auto

Un britanic în vârstă de 34 de ani a scos la vânzare un Audi A5. La o vizionare s-au prezentat mai multe persoane care intenționau să cumpere mașina. În timpul ce proprietarul le prezenta mașina s-a dovedit că respectivele persoane încercau să-l păcălească.

Un dealer auto Essex a scos la vânzare pentru 7.000 de lire sterline un Audi A5. A doua zi a primit un telefon de la un posibil cumpărător. A mers acasă, a spălat mașina și a aranjat-o pentru a fi vizionată. La vizionare s-au prezentat trei români, însoțiți de un copil.

Românii au început să se plimbe pe lângă mașină, au ridicat capota pentru a vedea motorul, s-au uitat în portbagaj. Unul dintre ei i-au spus proprietarului că roata de rezervă are o problemă și l-a chemat la portbagaj.

Vezi video aici

”Unul dintre ei se uita la roata de rezervă și mi-a spus: asta este rupt, asta este rupt. Nu era nimic în neregulă, așa că m-am dus să-i arăt că totul funcționează bine. Apoi, ceilalți doi din partea din față a mașinii au făcut asta: unul a turnat ulei în rezervorul de lichid de răcire, folosind o sticlă de suc. Iar celălalt a pus ulei în admisia de aer. Din fericire, soția mea se uita pe fereastră. A strigat, mai era și un vecin care îi supraveghea”, a povestit proprietarul.

Britanicul a fost avertizat de soție, apoi și-a dat seama că are loc o înșelătorie

Atunci pe bărbat l-a strigat soția lui, care privea de la fereastră. A fost momentul când românii s-au urcat rapid în mașina cu care veniseră și au fugit. Atunci englezul în vârstă de 34 de ani și-a pornit Audi-ul, care a început să scoată mult fum pe țeava de eșapament.

Cumpărătorii voiau apoi să propună o sumă mai mică pentru acest Audi A5, arătând că are daune

Englezul a spus că românii au scos atunci o geantă cu bani și i-au arătat că vor să cumpere mașina. Bărbatul le-a cerut să plece și apoi a depus plângere.

Vânzătorul mașinii, fost ofițer de poliție, a adăugat: „Nu-mi vine să cred că au avut atât tupeu să facă asta la pragul casei mele!”

Sursă: thesun.co.uk via libertarea.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: thesun.co.uk



Comentarii
Inchide