Au tunat un Audi RS3 până când i-a explodat motorul în mers

Autor: David Andrei 09 feb. 2021 Știri auto

Au tunat un Audi RS3 până când motorul i-a explodat în mers. Mașina a ars complet. Incidentul a avut loc în timpul unor filmări. Ceea ce este uluitor este faptul că vehiculul nu era echipat cu un stingător de incendiu.

GALERIE FOTO

A fost cel mai rapid Audi din țară. Acum e scrum. Acest Audi RS3 a fost tunat de specialiștii de la Eventuri. Motorul ajunsese la aproximativ 800-850 de cai putere.

Mașina s-a aprins ca o torță în timpul unor filmări care au avut loc weekend-ul trecut. “S-a întâmplat foarte rapid și nu am putut face nimic”, povestesc cei de la Eventuri. Pompierii au ajuns rapid la fața locului, dar era deja prea târziu. Cel mai puternic Audi din Marea Britanie nu mai este bun nici de fiare vechi. Imaginea cu mașina făcută scrum a fost publicată chiar pe contul de Instagram al tunerului britani.

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiul care s-a declanșat în compartimentul motor și care a cuprins rapid întregul vehicul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eventuri (@eventuri_)

Englezii de la Eventuri susțineau că cel mai rapid Audi RS3 avea cifre de supercar pur-sânge. Parcurgea un sfert de milă în mai puțin de 10 secunde. Mașina ar fi ajuns, potrivit britanicilor, la o viteză de 339,57 km/h în timpul unei demonstrații susținute la Vmax200.

Audi RS3 tunat, dar fără stingător

Englezii își recunosc vina pentru faptul că mașina nu a mai putut fi salvată în urma acestui incendiu. Acest Audi RS3 tunat de ei nu a fost echipat cu stingător.

Britanicii au anunțat pe Instagram că nu vor repeta această greșeală. “Era proiectul nostrum preferat”, susțin aceștia după ce și-au văzut mașina făcută scrum.

În luna decembrie a anului trecut, RS3 tunat de Eventuri a câștigat un drag race împotriva unui BMW M5 tunat și a unui Porsche 911 Turbo S, supus și el unei proceduri de tuning.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide