Tuning extrem: un Volkswagen Jetta a fost transformată în coupé

Autor: ProMotor 25 apr. 2020 Știri auto
Tuning extrem: un Volkswagen Jetta a fost transformată în coupé

În cazul multor garaje deținute de entuziaști, tuning auto înseamnă mutilarea unei mașini după stilul Chop Shop Garage. Este și cazul acestui tuning extrem, prin care un Volkswagen Jetta a fost transformată într-un coupé prin… sudarea ușilor și secționarea montantului central.

Totul a începu ca o glumă, dar a ajuns o adevărată senzație pe Reddit. Un Volkswagen Jetta a fost transformat într-un coupé cu două uși, iar asta nu tocmai în cea mai civilizată manieră. Opera a fost „desăvârșită” în garajul Harry’s Auto Restoration & Repair din Wyoming, Michigan. Înainte de a arunca cu pietre în noi, trebuie să vă spunem că rezultatul nu este cel avut în vedere la început.

Chiar dacă imaginile sunt atroce, nu putem să nu remarcăm originalitatea execuției. Oricum ai întoarce-o, acest Volkswagen Jetta este exotic în toate sensurile termenului. Potrivit site-ului Motor1.com, care a stat de vorbă cu Harold Bloomer, proprietarul Harry’s Auto Restoration & Repair, mașina a fost cumpărată pentru suma modică de 200 de dolari. Planul inițial a fost să-i decupeze acoperișul pentru a o transforma într-un pick-up – dar nici acest plan nu pare cu nimic mai bun decât cel al sudării portierelor.

Operațiunea nu a durat prea mult – circa 20 de minute, și a presupus tăierea cu flexul a montantului central. Harold a sudat apoi portierele pentru a crea efectul amețitor din clipul de mai sus. Din fericire, este vorba doar de o glumă, iar mașina nu va putea circula pe șosea. Din fericire, pentru că structura ei de rezistență a fost afectată iremediabil după tăierea montantului central.

Chiar dacă această „creație” ar puyea pune într-o lumină negativă afacerea lui Bloomer, trebuie spus că Harry’s Auto Restoration & Repair nu este specializat în construcții bizare ca cea descrisă aici. Dimpotrivă, judecând după feedback-ul paginii sale de Facebook, pare că cei de acolo sunt chiar competenți în reparații auto, în special când vine vorba de modele Volkswagen și Audi.

Trebuie spus că acesta nu este, nici pe departe, cea mai nereușită încercare de a modifica o mașină. Avem aici o întreagă colecție cu mașini urâte ieșite din atelierele de tuning din lumea întreagă.

sursa: Motor1.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide