Turcii se ridică deasupra Europei cu o producţie gigantică de maşini [GALERIE FOTO]

Autor: Marius Vișan 10 nov. 2016 Știri auto

Toyota a început producţia noului său model de crossover C-HR, în fabrica din Sakarya, Turcia, scrie Carscoops.com.

Astfel, uzina din Turcia adaugă noua Toyota C-HR pe lângă modelele Corolla şi Verso care sunt produse pe aceeaşi linie. Noul crossover este, de asemenea, primul model hibrid care urmează să fie construit în această ţară.

„Toyota C-HR este un produs extrem de important pentru întreaga Toyota, nu doar pentru Toyota Motor Manufacturing Turcia. Segmentul de crossovere este într-o creştere rapidă, iar această maşină reprezintă  intrarea foarte puternică în acest segment „, a declarat Dr. Van Zyl, Preşedinte şi CEO Toyota Motor Europe, în cadrul ceremoniei de deschidere a linei. 

Noul Toyota C-HR va fi oferit fie cu un motor turbo pe benzină de 1,2 litri şi 114 CP, sau o variantă hibridă de 120 de CP. De asemenea, în funcţie de piaţă, vor exista şi unităţi de 2.0 litri, pe benzină, de 142 de CP, cuplate exclusiv la o transmisie automată CVT.

350.000.000 de euro au fost investiţi şi 2.000 de oameni au fost angajaţi extra ca să lucreaze la acest nou SUV.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide