UAZ Patriot 4×4 – Cum arată mașina construită de ruși pe care se bat americanii?

Autor: David Andrei 28 dec. 2020 Știri auto

UAZ Patriot 4×4 este mașina construită de ruși pe care se bat americanii. Este un produs al colaborării dintre UAZ și compania americană Bremach Inc.

GALERIE FOTO

Rușii au trimis un SUV pe piața americană. Este vorba despre UAZ Patriot 4×4, pe care îl descriu ca fiind un “4×4 premium”. Va fi unul dintre cele mai accesibile SUV-uri de acolo, cu un preț de pornire de 26.405 dolari. Lista de precomenzi s-a deschis deja, iar rușii sunt surprinși de interesul arătat de americani față de noul model. Dincolo de Ocean, UAZ Patriot se numește Bremach Taos.

Mașina cu echiparea de bază vine cu jante Sahara de 18 inci. Are senzori de parcare în față și în spate, cameră pentru marșarier, iar la bord se regăsește un ecran tactil de 7 inci.

Scaunele și bancheta sunt încălzite, ca și parbrizul și oglinzile laterale. O dotare extrem de utilă în regiunile cu temperaturi reduse este posibilitatea pornirii motorului de la distanță.

UAZ Patriot 4×4/Bremach Taos, un SUV capabil

Sub capota lui UAZ Patriot 4×4/Bremach Taos se află un motor pe benzină de 2,7 litri cu patru cilindri. Unitatea dezvoltă 150 de cai putere. Resursele sunt expediate către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate cu cutie de transfer. Clienții vor putea comanda opțional o transmisie manuală.

Constructorul rus îi trece în cont abilități impresionante în off-road și datorită unei gărzi la sol generoase de 210 milimetri. SUV-ul poate traversa vaduri cu o adâncime de până la 500 de milimetri și are unghi de atac de 35 de grade și unghi de degajare de 30 de grade. Clienții pot comanda și accesorii precum troliu, bull bar și un kit care să ridice vehiculul.

Producătorul oferă o garanție de cinci ani sau 60.000 de mile (96.561 kilometri), iar sistemul de propulsie beneficiază de o garanție de 10 ani sau 120.000 de mile (193.121 kilometri).

În curând, își va face apariția în gamă și un pick-up. prețul de pornire al acestuia va fi de 27.882 de dolari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide