UBER încheie pe plus războiul cu taxiurile. Noile maşini ne vor convinge clar să luam UBER data viitoare

Autor: Marius Vișan 31 oct. 2017 Știri auto
UBER încheie pe plus războiul cu taxiurile. Noile maşini ne vor convinge clar să luam UBER data viitoare

Pierre-Dimitri Gore-Coty, Vicepreşedintele UBER pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa s-a aflat astăzi la Bucureşti, unde a participat  la deschiderea evenimentului Digital Romania International Forum, alături de Mariya​ ​Gabriel​, Comisarul European pentru Economie Digitală. ​Totodata, el s-a întâlnit la sediul Guvernului cu Premierul Mihai Tudose şi alţi reprezentanţi ai Guvernului Român.

Cu aceste ocazii, el a declarat că UBER doreşte reglementarea platformelor tehnologice în interesul consumatorilor din România, dar si al economiei româneşti. În plus, a anunţat că Bucureşti va fi primul oraş din Europa Centrală şi de Est cu UberGREEN – un serviciu de maşini 100% electrice.

“Bucureştiul este faimos pentru arhitectura, viaţa culturală şi mâncarea deosebită. Din păcate, în acelaşi timp este faimos şi pentru traficul său. Ne dorim să fim partenerii autorităţilor şi ai organizaţiilor de mobilitate urbană din Uniunea Europeană. România este una dintre cele mai importante ţări din UE şi vrem să continuăm aici dialogul despre viitorul transportului cu comunităţile locale. Mă bucur să vă anunţ astăzi că, până în ianuarie, vom introduce în Bucureşti UberGREEN – un serviciu care oferă 100% maşini electrice. Este un serviciu disponibil şi în alte capitale europene, precum Lisabona sau Paris. Bucureşti va fi primul oraş din CEE cu UberGREEN. Suntem hotărâţi să definim viitorul mobilităţii urbane – dar nu o putem face singuri. Vrem să fim parte a soluţiei şi putem face asta doar lucrând împreună”, a declarat Pierre-Dimitri Gore-Coty. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide