UBER cucerește un nou oraș din România. Taxiurile încep să devină istorie

Autor: Marius Vișan 23 sept. 2021 Știri auto
UBER cucerește un nou oraș din România. Taxiurile încep să devină istorie

Sibienii au parte de un nou serviciu de ridesharing chiar în orașul lor. Începând de miercuri (22 septembrie) Uber intră pe piața din Sibiu.

Începând din după-amiaza zilei de miercuri, Uber este disponibil în Sibiu, unul dintre cele mai importante orașe din Transilvania.

Toți șoferii Uber sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor, flota din Sibiu fiind formată din aproximativ 70 de autoturisme, scrie Oradesibiu.ro.

Flota Uber din Sibiu este formată din aproximativ 70 de autoturisme

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii din Sibiu beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber.  Printre acestea este și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii.

Pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Uber este acum disponibil în 13 orașe din România

În România, Uber este acum disponibil în 13 orașe. Acestea sunt București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila și Sibiu. Totodată, compania are planuri de extindere în toată țara.

Compania de ridesharing s-a lansat la București în 2015, și s-a extins rapid la Cluj, Timișoara, Brașov și Iași. În vara lui 2020, serviciul a devenit disponibil și în Constanța. Anul acesta Uber s-a lansat și în Craiova, Galați și Pitești.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide