Uber te duce cu avionul la mare. Cât costă un bilet

Autor: ProMotor acum 7 ani Știri auto
Uber te duce cu avionul la mare. Cât costă un bilet

 


Cei care vor să dea o fugă la mare sâmbăta care vine, vor avea la dispoziţie serviciul UberJet. Astfel, pe 18 iunie utilizatorii Uber vor putea comanda în aplicaţie UberJET – cu o simplă apăsare de buton, vor putea ajunge din Bucureşti până la mare, în aproximativ o oră. Avioane Diamond DA 42, puse la dispoziţie de Regional Air Services, vor decola de pe aeroportul Băneasa şi vor ateriza pe Aeroportul din Tuzla, lângă Constanţa, de unde va fi asigurat transportul până în Mamaia.

Costul unei curse va fi unul fix, de 500 lei de persoană. Utilizatorii noi pot câştiga un loc gratuit spre mare cu avionul, dacă în perioada 15-17 iunie îşi fac un cont Uber folosind codul UberJET25 pentru a intra în tragerea la sorţi.  Mai multe detalii şi regulamentul competiţiei poate fi accesat aici.

“Misiunea noastră este să facem mobilitatea urbană la fel de accesibilă precum apa curentă. Şi, pe parcurs, să oferim puţină magie utilizatorilor noştri. Cu UberJET poţi ajunge până la mare în doar o oră, dar, mai mult decât atât, poţi să apeşi un buton şi să comanzi o experienţă de neuitat, la înălţime”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Cum funcţionează UberJET:

• deschide aplicaţia Uber sâmbătă, 18 iunie, în intervalul 09:00-10:00
• alege opţiunea UberJET şi comandă
• un şofer partener Uber va prelua comanda şi te va duce la Aeroportul Băneasa, în limita locurilor disponibile. Din cauza limitărilor de greutate, nu se pot accepta bagaje mai mari de 2 kg de persoană
• avioanele UberJET vor pleca de la Aeroportul Băneasa între 10:30 si 12:00 şi vor ateriza la Aeroportul Tuzla în aproximativ o oră de la decolare
• Cursa spre aeroportul Băneasa şi transferul de la Aeroportul Tuzla până în Mamaia vor fi asigurate în acelaşi tarif.

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii  aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma.

Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar în prezent, aceasta oferă o  alternativă sigură de transport în aproape 400 de oraşe din peste 65 de ţări, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc în mediul urban. Începând din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu  trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.


Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide