Ultima mașină Volkswagen echipată cu motoare termice va fi lansată în 2026

Autor: Ionuț Vîlciu 06 mart. 2024 Știri auto
Ultima mașină Volkswagen echipată cu motoare termice va fi lansată în 2026

Viitorul Volkswagen T-Roc ar urma să fie ultimul model echipat cu motoare termice pe care VW îl va lansa cu motoare termice. Noul T-Roc ar urma să fie prezentat oficial în 2026.

Cele mai noi informații apărute în presă sugerează că noul T-Roc va fi ultimul model Volkswagen ce va fi lansat cu motoare cu combustie internă. Ne putem aștepta să vedem noul model în 2026.

Potrivit Autocar, doar doi ani ne mai despart de lansarea ultimei mașini Volkswagen echipată cu motoare termice. Conform publicației britanice, acest ultim model ce va fi echipat cu motoare tradiționale va fi noua generație a crossover-ului T-Roc.

Noul T-Roc va fi ultimul Volkswagen echipat cu motoare termice

Pe lângă aceste informații, Autocar a publicat și câteva fotografii spion cu noul model ce urmează să fie lansat în următorii doi ani. Din aceste imagini observăm că mașina are un design asemănător cu ceea ce am văzut pe noua generație Tiguan, astfel că folosește o nouă grilă și faruri LED mai subțiri.

Partea din spate primește stopuri redesenate, care se aseamănă destul de multe cu cele pe care le-am văzut pe Volkswagen Golf 8 facelift, iar hayonul a fost și el redesenat, fiind mai plonjat decât înainte.

Noul Volkswagen T-Roc va fi construit pe platforma MQB Evo a grupului și se spune chiar că ar putea primi un sistem de propulsie hibrid cu încărcare la priză. Astfel, ne putem aștepta ca viitorul T-Roc să aibă o gamă de motoare similară cu cea întâlnită pe noile Volkswagen Golf, Passat și Tiguan, dar și alte produse ale grupului, precum Skoda Superb sau Kodiaq. La fel ca aceste modele deja lansate, viitorul crossover compact ar putea fi echipat și noul motor de 1,5 litri cu tehnologie mild-hybrid.

Imaginile cu noul Volkswagen T-Roc pot fi văzute AICI.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide