Ultima versiune Android Auto a eliminat unul dintre cele mai chinuitoare bug-uri

Autor: Adrian Somai 02 iun. 2023 Știri auto

Posesorii telefoanelor mobile Samsung Galaxy S22 susțin că Android Auto funcționează în sfârșit corect pe dispozitivele lor, la mai bine de un an după ce problema de conectare a fost semnalată pentru prima dată la Google.

Lansat la începutul anului 2022, Samsung Galaxy S22 a fost, la acel moment, cel mai bun dispozitiv Android de pe piață, devenind rapid unul dintre cele mai cumpărate telefoane și în România. Fiind un model high-end, cu un preț de peste 4.000 de lei, Galaxy S22 Ultra trebuia să ofere încă de la început un pachet complet de funcții.

Din nefericire, potrivit AutoEvolution, mulți cumpărători și-au dat seama rapid pe pielea lor că rularea Android Auto pe acest dispozitiv de ultimă generatie nu era posibilă. Din anumite motive, aplicația nu reușea să detecteze conexiunea dintre dispozitivul mobil și unitatea centrală.

De atunci, bug-ul a rămas în picioare, în ciuda mai multor încercări de remediere a acestuia. Google și Samsung au lansat mai multe patch-uri, dar chiar și așa, Android Auto tot nu a reușit să funcționeze pe un Galaxy S22. Totuși, defecțiunea nu a afectat toate dispozitivele, Samsung și Google având astfel dificultăți în a afla cine a fost afectat și de ce.

Totul s-a rezolvat odată cu lansarea Android Auto 9.6

Actualizările lansate în ultimele 12 luni au îmbunătățit cumva experiența, dar nu au reușit să rezolve complet problema. Unii posesori de Galaxy S22 s-au luptat în continuare cu probleme intermitente, în cele din urmă fiind incapabili să profite la maximum de unitățile lor de bord compatibile cu Android Auto.

Se pare că soluția finală a venit odată cu lansarea Android Auto 9.6, versiune care acum se distribuie utilizatorilor în etape. Google livrează actualizarea în etape prin intermediul Google Play Store, așa că ar putea dura ceva timp până când toată lumea o va primi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide