Google anunță o actualizare importantă pentru Android Auto, experiența de utilizare fiind acum îmbunătățită

Autor: Adrian Somai 04 nov. 2022 Știri auto

Nu sunt deloc putini șoferii care iau în calcul achiziționarea unui dispozitiv Google Pixel în speranța unei experiențe mai bune cu Android Auto, însă lucrurile s-au dovedit de-a lungul timpului a nu fi chiar atât de simple.

Lansarea recentă a ultimei generații Pixel este cea mai bună dovadă în acest sens, clienții noilor smartphone-uri confruntându-se cu o serie întreagă de probleme atunci când a venit vorba despre Android Auto. Așadar, nici măcar această soluție nu s-a dovedit salvatoare în acest sens, Pixel 7 venind la pachet cu o serie întreagă de bug-uri.

Una dintre erori indica chiar faptul că Android Auto nu este compatibil cu smartphone-ul! Mai mult decât atât, au apărut cazuri în care noul Pixel 7 nu reușește să deschidă Android Auto, chiar dacă aplicația era deja instalată pe telefon. În plus, în mediul online au apărut marturii de la clienții noilor modele Pixel care susțineau că nu pot descărca deloc Android Auto din Google Play Store.

Vorbim, așadar, despre un bug care nu putea fi înlăturat cu una, cu două, majoritatea soluțiilor postate în mediul online dovedindu-se a fi inutile în cele din urmă. Spre exemplu, ștergerea cache-ului și a datelor stocate pe dispozitiv nu aducea nicio îmbunatățire în cazul celor care întâmpinau dificultăți în utilizarea Android Auto.

Google a rezolvat problema

Ținând cont de numărul extrem de mare de plângeri formulate în acest sens, Google a demarat o investigație pentru a afla care este cauza acestor probleme. Din fericire pentru utilizatorii dispozitivelor Pixel, Google a anunțat recent că a identificat problema și că i-a găsit o rezolvare.

Astfel, acum totul funcționează perfect pe noile dispozitive Pixel 7. Utilizatorii acestor dispozitive care vor să descarce Android Auto din Google Play Store vor putea face asta fără a se mai confrunta cu acel mesaj de eroare care indica faptul că aplicația nu este compatibilă cu dispozitivul. Mai mult decât atât, nu este necesară nicio actualizare din partea utilizatorilor!

Sursa: AutoEvolution

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autoevolution


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide