Un adolescent de 14 ani s-a urcat beat la volan și a produs un accident

Autor: ProMotor 15 oct. 2020 Știri auto
Un adolescent de 14 ani s-a urcat beat la volan și a produs un accident

Un adolescent de 14 ani a produs un accident de circulație după care a fugit de la fața locului. Polițiștii l-au găsit la spital, cu o alcoolemie peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Bălteni, un autoturism a intrat în gardul unui imobil. În urma deplasării la fața locului, polițiștii nu au găsit conducătorul auto, acesta fiind ulterior identificat de polițiști la spital”, a precizat IPJ Dâmbovița, într-un comunicat.

Adolescentul avea o alcoolemie peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat

În urma testării cu aparatul etilotest, adolescentul a prezentat o alcoolemie peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează Digi24.ro

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Un alt incident asemănător în care a fost implicat un puști fără permis

În urmă cu o lună, un tânăr de 16 ani din Craiova a provocat un accident în timp ce era urmărit de mai multe mașini de poliție pentru că nu a oprit la semnalele oamenilor legii. El a luat mașina părinților, o Dacia Sandero, și a plecat la plimbare cu alți doi prieteni, și ei minori.

Ulterior, șoferul a fost identificat ca fiind un tânăr de 16 ani din Craiova, iar în mașină au mai fost găsiți alţi doi minori, de 15 şi 16 ani din Craiova.

În urma accidentului, au fost înregistrate doar pagube materiale, iar tinerii au fost duși la poliție pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis..

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide