Un agent de la Poliţia Rutieră Bacău, filmat în timp ce loveşte un şofer. VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto
Un agent de la Poliţia Rutieră Bacău, filmat în timp ce loveşte un şofer. VIDEO

 


Un agent de la Poliţia Rutieră Bacău a fost filmat în timp ce loveşte un conducător auto care a cerut explicaţii în legătură cu sancţiunea pe care tocmai o primise, scrie Adevarul.ro.

Incidentul s-a petrecut într-o parcare din localitatea Nicolae Bălcescu, la ieşirea din judeţul Bacau, iar totul ar fi pornit de la o amendă pe care şoferul ar fi primit-o pentru ca ar avea folie pe geamurile din faţa ale maşinii. Poliţiştii au făcut poze, iar când şoferul a început să îi filmeze, unul dintre ei l-ar fi lovit.

Ionuţ Artenie, şoferul agresat, a postat clipul video pe Facebook, cu mesajul „Uitaţi-va si minunaţi-vă !!! Share vă rog să vadă toată ţara cum un agent de poliţie agresează fizic şi tâlhăreşte de telefonul mobil un conducator auto !!!! Nu are ecuson cu nume şi nici gradaţiile pe epoleţi… Nu s-a recomandat… Şi multe altele“. 

„S-a luat măsura sesizării Parchetului. În acelaşi timp, se fac verificări disciplinare interne“, a declarat pentru ziarul Adevărul, Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

La final şofer s-a ales cu două amenzi: una de 1800 de lei pentru folia neautorizată şi una de o mie de lei, pentru că l-a făcut nesimţit pe poliţist. 

Între timp bărbatul spune că a obţinut o dovadă de la RAR, că maşina pe care o conducea nu are folie pe geamurile din faţă. Acesta a mai depus şi o plângere, iar zilele următoare vrea să-l reclame pe poliţist şi la Parchet.
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide