Un alt pensionar a intrat cu mașina într-un supermarket

Autor: George Cristea 19 aug. 2020 Știri auto

Un alt pensionar a intrat cu mașina într-un supermarket, de această dată la Galați. Astfel de întâmplări au început să devină ceva obișnuit în ultima vreme, ceea ce readuce în atenția publicului o discuție mai veche despre vârsta până la care o persoană mai poată să conducă autovehicule.

Intră în Galeria FOTO

Marți seară, un pensionar a intrat cu maşina într-un supermarket din Galaţi. Incidentul a avut loc din cauza unei neatenţii, după ce șoferul mașinii nu a acordat prioritate unei alte mașini. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită, iar şoferul a fost amendat.

Incidentul s-a produs în momentul în care şoferul în vârstă de 66 de ani a vrut să iasă din parcarea magazinului. El nu s-a asigurat şi a fost lovit în lateral de o maşină condusă de o tânără de 32 de ani. În urma impactului, maşina bărbatului a ajuns în uşa magazinului, pe care a distrus-o. Şoferul a fost amendat şi va plăti toate pagubele rezultate în urma impactului.

„Un bărbat de 66 de ani a condus un autoturism în parcarea magazinului, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani. Maşina a fost proiectată în uşa de urgenţă a magazinului rezultând doar avarii. Şoferul vinovat a fost sancţionat contravenţional cu amendă pentru neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Ce crede lumea despre faptul că un pensionar a intrat cu mașina în supermarket la Galați

Imaginile cu maşina care s-a oprit în uşa magazinului din Galaţi au devenit virale pe Facebook. Mulţi au făcut glume pe seama păţaniei.

„Nu ştiam ca cei de la Penny au drive-thru”, a scris pe reţeaua de socializare un bărbat, în timp ce altul l-a completat: „Credea că e la mc Donalds, la drive”. Haz de necaz au făcut şi alţi internauţi care au interpretat diferit incidentul. „N-a avut 50 bani pentru căruţ”, „paznicul i-a luat temperatura?”, a vrut să ia bancomatul”, „s-a grăbit să prindă reducerile”, sunt doar câteva din sutele de comentarii care însoţesc imaginile postate pe Facebook.

Este fapt dovedit: cu înaintarea în vârstă, oamenii își pierd reflexele și capacitatea de analiză, iar câmpul vizual se îngustează drastic. Asta înseamnă că vederea periferică nu mai poate sesiza partenerii de trafic care se apropie din lateral, iar unghiurile moarte se măresc de la an la an.

În urmă cu numai două săptămâni, o bătrânică de 77 de ani a parcat mașina direct într-un supermarket din Ciolpani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide