Un altfel de pit stop. Un șofer s-a trezit cu mașina pusă pe cărămizi, după ce hoții i-au furat roțile

Autor: Ionuț Vîlciu 27 sept. 2023 Știri auto

Un șofer din Timișoara și-a găsit mașina fără roți. Hoții i-au furat anvelopele și i-au lăsat mașina parcată pe cărămizi.

O nouă metodă de furt auto a apărut la Timișoara, relatează Digi24. Un șofer a rămas fără toate roțile mașinii sale. Hoții au furat cele 4 roți și, în locul acestora, au pus cărămizi. Am mai întâlnit astfel de practici și în trecut, dar oamenii ce locuiesc în acea zonă a orașului Timișoara declară că nu s-au mai confruntat cu așa ceva până acum.

Bărbatul și-ar fi parcat mașina într-un loc obișnuit seara, în data de 26 septembrie 2023. Dimineața, însă, a descoperit că autoturismul său nu mai stătea pe roți, așa cum era normal, ci pe patru cărămizi. Asta după ce, pe timpul nopții, hoții au furat toate cele patru cauciucuri pe care le avea mașina, iar în locul lor au lăsat cărămizi.

Oamenii din zonă spun că nu au mai întâlnit furturi de roți

Oamenii din zonă spun că nu s-a mai întâmplat așa ceva acolo. Păgubitul a contactat poliția, iar oamenii legii au sosit la fața locului. Au amprentat locul și au încercat să găsească dovezi, însă nu au avut foarte mult succes. Tot ce au putut face a fost să deschidă un dosar penal pentru furt și să îi promită șoferului păgubit că îi vor căuta pe făptuitori.

Aceste practici au loc peste tot, de aceea trebuie să fim vigilenți atunci când parcăm mașina. Este bine să alegem o zonă populată, bine iluminată, care să descurajeze hoții. De asemenea, putem apela la prezoane cu sistem antifurt, dispozitiv care ar putea fi de folos în combaterea furturilor de roți.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide