Un Audi Q7 a fost confiscat de vameși la Giurgiu

Autor: George Cristea 22 iun. 2020 Știri auto
Un Audi Q7 a fost confiscat de vameși la Giurgiu

Nu toate mașinile furate dispar fără urmă, iar asta poate aduce o umbră de consolare pentru cei care cad victime hoților de mașini. Un Audi Q7 al cărui șofer încerca să intre în România prin punctul de frontieră Giurgiu a fost confiscat de vameși la numai două zile după ce a fost furat din Germania. Cu certitudine, proprietarul mașinii va fi bucuros să știe că mașina lui a fost recuperată.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, „Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un autoturism de lux, în valoare de 150.000 de lei, căutat de autorităţile din Germania. În data de 21.06.2020, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetățeanul bulgar O.A., în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi, model Q7, fabricat în anul 2017”.

Audi Q7 confiscat de polițiști la șdouă zile după ce a fost furat din Germania

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, în urmă cu numai două zile, pe 20.06.2020.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 150.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiu până la finalizarea cercetărilor”, se mai arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Nu este prima mașină de lux recuperată de polițiștii de frontieră români într-un timp record. De fapt, am putea spun că hoții de mașini ar trebui să-și modifice standardul de operare pentru a exclude România din traseul mașinilor furate, pentru că pierderile sunt semnificative.

În luna ianuarie, Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Albiţa au confiscat un Jaguar furat de numai două zile din Italia. Două luni mai târziu, un autoturism BMW Seria 5, model 530E, în valoare de 70.000 Euro, a fost confiscat în vama Borș în aceeași zi în care fusese declarat furat din Norvegia. Impresionant.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide