Polițiștii de frontieră au confiscat un Jaguar furat de numai două zile – VIDEO

Autor: ProMotor 14 ian. 2020 Știri auto

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Albiţa au confiscat un Jaguar furat de numai două zile. Polițiștii au descoperit că autoturismul, un Jaguar E-Pace în valoare de 200.000 de lei, era căutat de autorităţile din Italia. Alerta în privinţa maşinii fusese emisă cu doar două zile înainte.

Intră în Galeria FOTO

Luni seara (13 ianuarie), în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în ţară, cetăţeanul italian P.G., în vârstă de 47 de ani, care conducea un autoturism marca Jaguar, an de fabricaţie 2019, înmatriculat în Italia.

Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului, poliţiştii de frontieră au făcut verificări suplimentare şi au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din Italia în data 11 ianuarie 2020.

Italianul a declarat că a închiriat autoturismul de la o firmă de specialitate din Italia şi că de la acea dată a folosit autovehiculul pentru a circula în mai multe ţări, inclusiv în R. Moldova, neştiind că nu îi este permis acest lucru. Acesta a mai declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul în cauză este implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 200.000 de lei, a fost indisponibilizat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide