Un Audi TT RS Roadster s-a făcut scrum pe A6, lângă Lugoj

Autor: George Cristea 16 nov. 2020 Știri auto

Un Audi TT RS Roadster  s-a făcut scrum pe autostrada A6, în apropiere de Lugoj. Incendiul a fost anunțat chiar de comandantul detașamentului de pompieri din Lugoj, care se afla în zonă.

Intră în Galeria FOTO

Oricât de mult ne-ar întrista, este un fapt știut că mașinile au, uneori, tendința inexplicabilă de a lua foc. Combinația de substanțe combustibile și circuite electrice complicate nu este cea mai fericită, se știe. De regulă, este un scurtcircuit electric care trimite o mașină grozavă la fier vechi, cu toate că scurgerile de ulei sau combustibil pe părțile încinse ale motorului sau sistemului de evacuare sunt la fel de periculoase.

Un caz petrecut luni dimineața pe autostrada A6, care leagă Lugoj de autostrada A1 Timișoara – Deva, arată de ce e bine să ai o asigurare CASCO completă atunci când îți cumperi o mașină scumpă. Sau chiar una mai ieftină. În acest caz, victimă a căzut una dintre cele mai spectaculoase mașini sport de volum – Audi TT RS Roadster, care a luat foc în mers, când mai avea de parcurs doar 9 kilometri până la Lugoj. Cu o putere a motorului de 400 CP, ai putea crede că nimic nu stă în calea unui astfel de bijuterii mecanice. Și totuși…

Audi TT RS Roadster s-a făcut scrum pe A6. Care a fost cauza incendiului

Incendiul a fost observat de comandantul detașamentului de pompieri din Lugoj, care a solicitat mai multor participanți la trafic să sune la 112 și să solicite ajutorul pompierilor, în timp ce el a încercat să stingă incendiul cu mai multe stingătoare primite de la alți șoferi opriți și ei să ajute. Din cauza focului, circulația pe benzile 1 și 2 a fost afectată. Traficul s-a desfășurat pe banda de urgență până la lichidarea incendiului și înlăturarea autoturismului de pe șoseaua de mare viteză.

„Incendiul a fost observat de un coleg, comandantul Detașamentului de Pompieri Lugoj care a intervenit până la sosirea echipajelor de pompieri. Acesta a solicitat mai multor participanți la trafic să sune la 112 și să solicite ajutorul pompierilor, în timp ce el a încercat să stingă incendiul cu mai multe stingătoare primite de la alți șoferi opriți și ei să ajute. Din fericire, în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, autoturismul fiind afectat in proporție de aproximativ 50%. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de primă intervenție și 3 pompieri”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Cel mai probabil, focul a pornit de la un scurt circuit electric, spun pompierii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide